Buzz

«Ο Ηλίθιος κι ο Πανηλίθιος 2»: πόσο πιο ηλίθιοι;

στα 10

Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του σίκουελ του «Dumb & Dumber» δεν μπορεί παρά να μας γεμίσει νοσταλγία, ανυπομονησία και… τρόμο!

«Ο Ηλίθιος κι ο Πανηλίθιος 2»: πόσο πιο ηλίθιοι;

Τζιμ Κάρεϊ και Τζεφ Ντάνιελς, είκοσι χρόνια μετά. Ο ένας έχοντας πλέον καθίσει στο βάθρο ενός από τους πιο επιτυχημένους κωμικούς στην ιστορία του σινεμά (παρότι τα τελευταία χρόνια τον έχουν οδηγήσει στην… κάθοδο), ο άλλος άρτι βραβευμένος στα ΕΜΜΥ για την ερμηνεία του στο τηλεοπτικό «Newsroom». Οι δυο τους ετοιμάζονται για το σίκουελ του «Dumb & Dumber» του 1994, το «Dumb & Dumber To» και ποστάρουν (στο twitter account του Ντάνιελς) την πρώτη τους κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα που μόλις ξεκίνησαν: «we’re back!»

Οι αδελφοί Φαρέλι υπογράφουν και πάλι, φυσικά, τη σκηνοθεσία και περιγράφουν την ιστορία του «Dumb & Dumber To» με γλαφυρότητα: «η ταινία στρέφεται γύρω από το γεγονός ότι ο ένας από τους δύο ήρωες ενδέχεται να έχει αποκτήσει παιδί. Τώρα θέλουν να αναζητήσουν το παιδί και να το βρουν, γιατί εκείνος έχει πρόβλημα στο νεφρό και θέλει να του ζητήσει να πάρει το ένα του νεφρό.» Αυτά! Οι Μπόμπι και Πίτερ Φαρέλι δεν εμπλέκονται αυτή τη φορά στο σενάριο, αντίθετα εμπιστεύονται (γιατί;) τον Μπένετ Γέλιν από την πρώτη ταινία, ο οποίος συνεργάζεται με τους Σον Αντερς, Μάικ Σερόνι και Τζον Μόρις. Περιμένουμε νεώτερα από τα γυρίσματα της ταινίας με (καθόλου ενοχική) ανυπομονησία. Δείτε παρακάτω τον Ηλίθιο και τον Πανηλίθιο τώρα και… τότε.

dumb01

dumb02