Buzz

O Django ήταν άρρωστος χωρίς αυτό! Ακούστε το «Wise Man» του Φρανκ Οσεαν από το «Django Unchained»!

στα 10

Το υπέροχο τραγούδι του Φρανκ Οσεαν για το «Django Unchained» που δεν χώρεσε στο μοντάζ κυκλοφορεί στο Δίκτυο ελεύθερο, μετά από πρωτοβουλία του ίδιου του δημιουργού του!

O Django ήταν άρρωστος χωρίς αυτό! Ακούστε το «Wise Man» του Φρανκ Οσεαν από το «Django Unchained»!

«Ο Φρανκ Οσεαν έγραψε μια φανταστική μπαλάντα που ήταν πραγματικά υπέροχη και ποιητική με κάθε τρόπο, απλά δεν υπήρχε καμία σκηνή για να τη συνοδέψει. Θα μπορούσα να τη χωρέσω κάπου στα γρήγορα, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που την έγραψε και δεν ήταν αυτή η πρόθεσή του. Αλλά το τραγούδι είναι φανταστικό και όταν ο Φρανκ αποφασίσει να το δώσει στη δημοσιότητα, θα το καταλάβετε.»

Αυτά έλεγε πριν λίγο καιρό ο Κουέντιν Ταραντίνο μιλώντας για το soundtrack του «Django Unchained» (διαβάστε περισσότερα εδώ) και μάλλον είχε δίκιο, αφού το «Wise Man» του Φρανκ Οσεαν - του σημαντικότερου μαύρου τραγουδιστή του 2012 - που ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα μέσα από το λογαριασμό του στο twitter είναι απλά... Φρανκ Οσεαν at its best!

Ο Οσεαν χάρισε το «Wise Man» στους φαν του (και τους φαν της ταινίας) γράφοντας: «Django was ill without it»!

Ακούστε το παρακάτω, ακούστε εδώ όλο το soundtrack του «Django Unchained», διαβάστε τα πάντα για την ταινία και αναρωτηθείτε πώς μπορεί να μην βρέθηκε χώρος για ένα τέτοιο τραγούδι...