Buzz

Ο 50 Cent σε ρόλο επικίνδυνου gangsta; Κόντρα κάστινγκ!

στα 10

Η ταινία θα λέγεται «The Frozen Ground» και καταπιάνεται με την πραγματική ιστορία του κατά συρροή δολοφόνου της Αλάσκα, Ρόμπερτ Χάνσεν, που τώρα εκτίει την ποινή του της ισόβιας κάθειρξης.

Ο 50 Cent σε ρόλο επικίνδυνου gangsta; Κόντρα κάστινγκ!

Τη δεκαετία του ’80, ο Ρόμπερτ Χάνσεν έσπερνε τον τρόμο στα νυχτερινά πεζοδρόμια της Αλάσκα, σκοτώνοντας, όπως αποδείχθηκε, τουλάχιστον 17 πόρνες μέσα σε τρία χρόνια. Τώρα η ιστορία του γίνεται ταινία και θα τον υποδυθεί ο Τζον Κιούζακ, απομακρυνόμενος από τους πιο γνώριμους goofy ρόλους στους οποίους τον έχουμε συνηθίσει.

Ο Νίκολας Κέιτζ αναλαμβάνει το ρόλο του αστυνομικού που διερευνά τις δολοφονίες, η Βανέσα Χάζενς θα ενσαρκώσει μια πόρνη που γλιτώνει από τα χέρια του δολοφόνου και βοηθά στην έρευνα και ο 50 Cent θα υποδυθεί τον νταβατζή που προσπαθεί να προστατεύσει τα κορίτσια και την «περιουσία» του.

Ο 50 Cent ξεκίνησε την κινηματογραφική του καριέρα το 2005, με το αυτοβιογραφικό «Get Rich or Die Tryin’» κι από τότε έχει σταθερές συμμετοχές σε ταινίες, όπως στο «Gun» δίπλα στον Βαλ Κίλμερ, ή το «Setup» με τον Μπρους Γουίλις.

Τα γυρίσματα της ταινίας, πρώτης μεγάλου μήκους του Σκοτ Γουόκερ, ξεκινούν τον Οκτώβριο στο Ανκορατζ της Αλάσκα.