Industry

NewSchool.Athens: μάθε κινηματογράφο κάνοντας σινεμά!

στα 10

Το NewSchool.Athens ξεκινά εντατικά μαθήματα κινηματογράφου, έχοντας εξασφαλίσει ένα επιτελείο συνεργατών και διδασκόντων από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες υποτροφίας και θέσεων πρακτικής εργασίας που προσφέρει.

Flix Team
NewSchool.Athens: μάθε κινηματογράφο κάνοντας σινεμά!

Με τίτλο «1 Μήνας, 12 Συμμετέχοντες, 36 Φιλμ» το νέο πρόγραμμα σπουδών του NewSchool.Athens εντάσσει στις δράσεις του τον κινηματογράφο και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, επαγγελματία ή μη, να γυρίσει τη δική του ταινία μικρού μήκους.

Γι' αυτό το λόγο το ΝewSchool.Athens Scholarship Fund και η εταιρεία παραγωγής Faliro House προκηρύσσουν υποτροφίες ολικής και μερικής φοίτησης για τη συμμετοχή μέχρι έξι υποψηφίων, η επιλογή των οποίων θα γίνει με βάση την αίτηση συμμετοχής, την παρουσίαση προηγούμενης δουλειάς και προσωπική συνέντευξη από επιτροπή επιλογής.

Με κεντρικά του στοιχεία τη μάθηση δίπλα σε αναγνωρισμένους επαγγελματίες που έχουν διακριθεί με το έργο τους και στο εξωτερικό, το μικρό αριθμό των συμμετεχόντων, την απόκτηση πρακτικών γνώσεων με ταχύρρυθμο τρόπο και τη δημιουργία ταινιών μικρού μήκους, το NewSchool.Athens έχει εξασφαλίσει επίσης για τους συμμετέχοντες στο νέο του αυτό πρόγραμμα θέσεις πρακτικής άσκησης σε εταιρίες παραγωγής και διανομής στην Ελλάδα (Feelgood Entertainment, Faliro House, Haos Film, Τοpcut/Modiano, Stefi Productions, ΒοldisΜissing).

1

Οι συντελεστές, διδάσκοντες & συνεργάτες του προγράμματος είναι:

Σύμβουλος Σχεδιασμού Προγράμματος - Αθηνά Τσαγγάρη / Υπεύθυνος Σπουδών - Νικόλας Ποττάκης / Σύμβουλος Σπουδών - Αμάντα Λιβανού

ενώ οι διδάσκοντες και συνεργάτες του προγράμματος είναι οι Ηλίας Αδάμης (φωτογραφία), Αλέξανδρος Βούλγαρης (σκηνοθεσία και ήχος) Μαρίνα Γιώτη (σκηνοθεσία), Γιώργος Ζώης (σκηνοθεσία), Αμάντα Λιβανού (παραγωγή), Γιώργος Μαυροψαρίδης (μονταζ), Θύμιος Μπακατάκης (φωτογραφία), Λέανδρος Ντούνης (ήχος και σχεδιασμός ήχου), Νίκος Πάστρας (σκηνοθεσία), Xάρης Πατραμάνης (σκηνοθεσία), Νικόλας Ποττάκης (φωτογραφία), Aθηνά Τσαγγάρη (παραγωγή, σκηνοθεσία), Ευθύμης Φιλίππου (σενάριο), Αγγελος Φραντζής (σκηνοθεσία), Μαρία Χατζάκου (παραγωγή), Ματ Τζόνσον (μοντάζ).

Οι εγγραφές για το πρόγραμμα «1 Μήνας, 12 Συμμετέχοντες, 36 Φιλμ» έχουν ξεκινήσει από τις 25 Οκτωβρίου, η διάρκεια του προγράμματος είναι 4 εβδομάδες, το κόστος συμμετοχής είναι 1.500 ευρώ, ενώ η έναρξη του προγράμματος έχει οριστεί για τις 19 Νοεμβρίου 2012.

Επισκεφθείτε το επίσημο site του NewSchool.Athens για περισσότερες πληροφορίες, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε και με την υπεύθυνη επικοινωνίας της σχολής, κα. Αλεξάνδρα Δημοπούλου στο τηλέφωνο +302105243694 ή στο e-mail contact@newschoolathens.org.