Buzz

Νέο τρέιλερ για τον «Δικτάτορα» του Σάσα Μπάρον Κόεν: μεταξύ «Borat» και… «Διακοπές στη Ρώμη»!

στα 10

Επιτέλους το ολοκαίνουριο τρέιλερ του «Δικτάτορα» αποκαλύπτει ποια είναι η ιστορία στη νέα ταινία του ασυμμάζευτου κωμικού. Οχι πως ό,τι ακόλαστο είχαμε δει μέχρι τώρα δε μας έφτανε!

Νέο τρέιλερ για τον «Δικτάτορα» του Σάσα Μπάρον Κόεν: μεταξύ «Borat» και… «Διακοπές στη Ρώμη»!

Νέο τρέιλερ, νέες πληροφορίες για τον «Δικτάτορα» του Σάσα Μπάρον Κόεν που θα ταράξει τα νερά του Ατλαντικού στις 11 Μαΐου.

Να τι μάθαμε στο καινούριο υλικό από τις περιπέτειες του Δικτάτορα Αλάντιν της Γουαντίγια:

Ο Δικτάτορας Στρατηγός Αλάντιν, παντοδύναμος ηγέτης και… επιθετικός σπόρτσμαν, πηγαίνει στη Νέα Υόρκη, για να εκφωνήσει λόγο στα Ηνωμένα Εθνη.

Ωστόσο ο Τζον Σι Ράιλι, που προσποιείται ότι είναι ο συνοδός του αλλά στην πραγματικότητα είναι πράκτορας, του κόβει το μούσι, αφήνοντάς τον μη αναγνωρίσιμο και ολότελα αδύναμο.

Ετσι ο δικτάτορας της Γουαντίγια περιφέρεται στη Νέα Υόρκη ως λέτσος τουρίστας. Θα τον περισώσει η Ανα Φάρις (προβλέπεται και ρομάντζο εδώ;), με αγορίστικο look που δεν ικανοποιεί τον, συνηθισμένο σε πλούσια ελέη, Αλάντιν.

Με απίθανες trend-setting εμφανίσεις, ο Στρατηγός προσπαθεί να επιβιώσει στην αφιλόξενη Νέα Υόρκη που, ούτως ή άλλως, σκόπευε να καταστρέψει και ο Σάσα Μπάρον Κόεν μοιάζει, ακόμα μια φορά, να εξευτελίζει την αμερικανική ξενοφοβία και τον συντηρητισμό της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα για τον «Δικτάτορα» και δείτε το πρώτο τρέιλερ εδώ.