Buzz

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις κέρασε εισιτήρια για το «Love, Simon»

στα 10

Ο πρωταγωνιστής κι ακτιβιστής για τα γκέι δικαιώματα αγόρασε και δώρισε όλα τα εισιτήρια μίας προβολής του «Love, Simon» για να μπορέσουν να τη δουν ακόμα περισσότεροι θεατές.

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις κέρασε εισιτήρια για το «Love, Simon»

Φαίνεται πως δεν αγάπησε μόνο ο Ξαβιέ Ντολάν το «Love, Simon». H ταινία του Καναδού Γκρεγκ Μπερλάντι, που αφηγείται την ιστορία ενός συνηθισμένου εφήβου, που βιώνει τα προβλήματα και τις αγωνίες σχεδόν κάθε συνομήλικού του, με μοναδική διαφορά ότι είναι gay, βγήκε πριν λίγες μέρες στις αμερικάνικες αίθουσες κι έγινε φαινόμενο: έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office.

Mία σειρά από ηθοποιούς, μουσικούς και celebrities έχουν εκφράσει την αγάπη τους για την ταινία και τη σημασία να τη δουν όσο περισσότεροι θεατές είναι δυνατόν, ειδικά με την νέα τάξη πραγμάτων στην Αμερική του Ντόναλντ Τραμπ.

Διαβάστε κι αυτό: «Love, Simon». Μια teen movie που άργησε μερικές δεκαετίες. Αλλά επιτέλους είναι εδώ.

Neil Patrick Harris love simon 607

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, το δεύτερο της ταινίας, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις έκανε ένα βήμα περισσότερο: αγόρασε όλα τα εισιτήρια μίας προβολής του «Love, Simon» στον κεντρικό κινηματογράφο της γενέτειράς του (Αλμπουκέρκι, Νέο Μεξικό) και τα κέρασε στο κοινό.

«Κι εγώ κι ο σύζυγός μου λατρέψαμε το "Love, Simon" και θέλαμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Αγοράσαμε όλα τα εισιτήρια της απογευματινής κυριακάτικης προβολής. Οπότε είναι δωρεάν. Εχετε την ευκαιρία να δείτε αυτή την υπέροχη ταινία...»

Διαβάστε περισσότερα: