Φεστιβάλ / Βραβεία

MTV Movie Awards 2015: Η υπόκλιση στον Iron Man, η Χίλαρι Κλίντον και η χαμένη diverginity της Εϊμι Σούμερ

στα 10

Ολα όσα έγιναν (και είχαν κάποιο νόημα) στα φετινά MTV Movie Awards.

Flix Team
MTV Movie Awards 2015: Η υπόκλιση στον Iron Man, η Χίλαρι Κλίντον και η χαμένη diverginity της Εϊμι Σούμερ

«Μετά από μήνες φημολογίας, η Χίλαρι Κλίντον τελικά ανακοίνωσε ότι παίρνει τη θέση του Ζάιν Μάλικ στους One Direction - η πρώτη γυναίκα στους One Direction! Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα ζήσω για να δω αυτή τη μέρα.»

Ο εναρκτήριος μονόλογος της Εϊμι Σούμερ στα φετινά MTV Movie Awards συνέπεσε με την επίσημη ανακοίνωση της Χίλαρι Κλίντον ότι κατεβαίνει ως η υποψήφια των δημοκρατικών για τις επόμενες εκλογές Προέδρου των Η.Π.Α. Γεγονός που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από την κωμικό του Comedy Central, η οποία δεν φοβήθηκε να επιτεθει στο ίδιο το MTV («το μοναδικό δίκτυο που αρνείται να παίξει μουσική») και να αναφερθεί στο γούστο των φηφοφόρων («τα βραβεία του MTV είναι το μοναδικό σόου όπου οι καλύτερες ταινίες προτείνονται και ψηφίζονται από τους ίδιους που κρατάνε στον αέρα το "Catfish" και το "Teen Mom"»).

MTV Movie Awards 2015 607

Χωρίς κανένα κύρος εδώ και πολλά χρόνια (για να μην πούμε από την ιδρυσή τους), τα κινηματογραφικά βραβεία του MTV, παραμένουν με τον τρόπο τους μια εορταστική βραδιά για τους αμερικάνους teenagers οι οποίοι βραβεύουν τις ταινίες που δεν θα έπαιρναν βραβείο σε καμία άλλη τελετή και δεν μιλάει κανείς μόνο για το «The Fault in Our Stars» που σάρωσε στην Καλύτερη Ταινία, Καλύτερο Γυναικείο Ρόλο και Καλύτερο Φιλί, εκτοπίζοντας την κυριαρχία του «The Hunger Games» που σε παλιότερες τελετές είχε τα αντίστοιχα βραβεία στο τσεπάκι του.

MTV Movie Awards 2015 607

Ο πραγματικός, ωστόσο, λόγος που κανείς νοιάζεται για τα MTV Movie Awars είναι για την παρέλαση των σταρς που σπάνε πλάκα με τη βιομηχανία του θεάματος και το θρίαμβο των όμορφων κοριτσιών και αγοριών που κάνουν το κοινό να αλαλάζει σε κάθε εμφανισή τους.

Στα φετινά βραβεία «έλαμψαν» με την παρουσία τους ο Τσάνινγκ Τέιτουμ που κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη κωμική ερμηνεία στο «22 Jump Street», ο Μπράντλεϊ Κούπερ που πήρε το βραβείο Ανδρικού Ρόλου για το «American Sniper», o Τζο Μαγκανιέλο και η ομάδα του «Magic Mike XXL» που έκανε νούμερα την ώρα που βραβευόταν η Τζένιφερ Λόπεζ για την «Best Scared as Shit Performance» στο «The Boy Next Door» και οι Ζακ Εφρον και Ντέιβ Φράνκο που επανέλαβαν την «balls» σκηνή τους από το «Neighbors» κερδίζοντας το βραβείο καλύτερου ντουέτου.

MTV Movie Awards 2015 607

MTV Movie Awards 2015 607

MTV Movie Awards 2015 607

MTV Movie Awards 2015 607

H καλύτερη (και πιο συγκινητική) στιγμή της βραδιάς ανήκε ωστόσο στους «Avengers» που ανέβηκαν στην σκηνή για να αποθεώσουν τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ την ώρα που παραλάμβανε το Generation Award για την καριέρα του.

«Ξόδεψα 10 χρόνια περιμένοντας με υπονομή να παραλάβω τη διάκριση που τόσο πολύ επιθυμούσα. Πέρασαν 34 χρόνια από τη γέννηση του MTV, μεγάλωσα, πάλεψα με πολλούς δαίμονες, απέτυχα, πήγα σε περισσότερα πάρτι απ' όσα άντεχα. Ονειρευτείτε, δουλέψτε σκληρά, κρατήστε τη μύτη σας καθαρή και με όποιον τρόπο μπορείτε ορίστε τη γενιά σας», έκλεισε το λόγο του σε μια πραγματικά «awards» στιγμή της τελετής.


MTV Movie Awards 2015 607

MTV Movie Awards 2015 607

Ολα τα βραβεία των φετινών MTV Movie Awards:

  • Ταινία της Χρονιάς: The Fault in Our Stars
  • Καλύτερη Ανδρική Ερμηνεία: Μπράντλει Κούπερ στο «American Sniper»
  • Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνείας: Σαιλέν Γούντλεϊ στο «The Fault in Our Stars»
  • Καλύτερο Φιλί: Σαιλέν Γούντλεϊ και Ανσελ Ελγκορτ στο «The Fault in Our Stars»
  • Καλύτερο Ντουέτο: Ζακ Εφρον και Ντέιβ Φράνκο στο «Neighbors»
  • Καλύτερη Κωμική Ερμηνεία: Τσάνινγκ Τέιτουμ στο «22 Jump Street»
  • Καλύτερη Scared-As-Shit Ερμηνεία: Τζένιφερ Λόπεζ στο «The Boy Next Door»
  • Καλύτερη «Χωρίς Πουκάμισο» Ερμηνεία: Ζακ Εφρον στο «Neighbors»
  • Καλύτερη Μάχη: Ντίλαν Ο' Μπράιεν εναντίον Γουιλ Πούλτερ στο «The Maze Runner»
  • Καλύτερο WTF Στιγμιότυπ: Σεθ Ρόγκεν και Ρόουζ Μπερν στο «Neighbors»
  • Καλύτερος Κακός: Μέριλ Στριπ στο «Into the Woods»
  • Καλύτερο Μουσική Σκηνή: Τζένιφερ Λόρενς στο «The Hunger Games: Mockingjay-Part 1»
  • Καλύτερη Μεταμόρφωση: Ελίζαμπεθ Μπανκς στο «The Hunger Games: Mockingjay - Part 1»

Δείτε εδώ τον εναρκτήριο μονόλογο της Εϊμι Σούμερ:

Διαβάστε ακόμη: