Buzz

Μπεν Αφλεκ: όχι μόνο Μπάτμαν

στα 10

Οχι ότι το να παίζεις τον Μπάτμαν δεν είναι αρκετό, απλώς ο Μπεν Αφλεκ είναι έτοιμος παράλληλα και για το επόμενο opus του πίσω από την κάμερα.

Μπεν Αφλεκ: όχι μόνο Μπάτμαν

Η νέα σκηνοθετική δουλειά του Μπεν Αφλεκ θα λέγεται «The Middle Man» και θα τον φέρει πίσω στη Βοστόνη, εκεί όπου γύρισε το «Gone Baby Gone» και το «The Town». Μόνο που αυτή τη φορά δεν πρόκειται για ταινία, αλλά για τον πιλότο τηλεοπτικής σειράς του Fox, ένα πρότζεκτ που υπογράφει ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον της φήμης του «Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια».

Η σειρά εκτυλίσσεται στη Βοστόνη του ’60, όταν ο πράκτορας του FBI, Ρούντι ΜακΑτίρ και ο πληροφοριοδότης του, Μίκι Φλαντ, ιρλανδικής καταγωγής, αποφασίζουν να εξοντώσουν την ιταλοαμερικανική μαφία. Μόνο που, στην πορεία, ο Ρούντι αναγκάζεται να παραβαίνει τακτικά το νόμο και ο Μίκι στρώνει το δρόμο για την άνοδο, αντίστροφα, της ιρλανδικής μαφίας. Το σενάριο γράφεται από τον Κάρον μαζί με τους Μάικλ Γιέμπα («Ordinary Man») και Εμίλιο Μάουρο («God Only Knows»). Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014, με σκοπό, αν μετά τον πιλότο δοθεί το πράσινο φως, να είναι έτοιμη για τη σεζόν 2014-15.

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να ασχοληθείτε με το τι κάνει ο Μπεν Αφλεκ μπροστά από την κάμερα, στο «Gone Girl» του Ντέιβιντ Φίντσερ, το «Runner Runner» με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και, κυρίως, στο νέο του, αμφιλεγόμενο ρόλο ως Σούπερμαν!