Buzz

Χρησιμοποιείτε Τinder; Μην ερωτευθείτε αυτή τη γυναίκα!

στα 10

H γυναίκα της φωτογραφίας έχει λογαριασμό στο site γνωριμιών Tinder, αλλά η σελίδα της κρύβει ένα καλοστημένο κόλπο...

Χρησιμοποιείτε Τinder; Μην ερωτευθείτε αυτή τη γυναίκα!

Στα sites γνωριμιών μπορεί κανείς να βρεθεί μπροστά σε χιλιάδες ψεύτικα προφίλ. Αυτό όμως που συμβαίνει με τη συγκεκριμένη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Tinder, με αυτό το κορίτσι που εμφανίζεται ως «Εϊβα» είναι ένα καλοστημένο κόλπο. Προσέξτε μην την πατήσετε...

Οσοι είδατε την ταινία, ίσως να την αναγνωρίσατε - πρόκειται για την ηθοποιό Αλίσια Βικάντερ, πρωταγωνίστρια της sci-fi ταινίας του Αλεξ Γκάρλαντ «Από Μηχανής».

Διαβάστε ακόμη: O Αλεξ Γκάρλαντ είναι ο «από μηχανής» Θεός του εαυτού του

Η πρώτη σκέψη είναι ότι κάποια έκλεψε μια δυο φωτό της Σουηδής ηθοποιού για ένα πιο ελκυστικό άβαταρ στο προφίλ της. Ο Τιμ Ναντ όμως, συντάκτης όμως του In Adweek, έγραψε ένα κείμενο που αναδημοσίευσε το indiewire, όπου συνάδελφός του αναγνώρισε την Βικάντερ στη φωτογραφία, ξεκίνησε να αλληλογραφεί με την άγνωστη κοπέλα στο chat - αποκαλύπτοντας έτσι το... μεγαλύτερο κόλπο.

Διαβάστε την μεταξύ τους επικοινωνία (αναφέρονται στο Οστιν, Τέξας γιατί το «Από Μηχανής» έκανε πρεμιέρα στο SXSW φεστιβάλ και η Βικάντερ ήταν εκεί για να το παρουσιάσει - όπως και ο κινηματογραφικός συντάκτης της συνομιλίας):

tinder exchange ex machina

Οταν πήγε να τσεκάρει το λογαριασμό της «Εϊβα» στο Instagram βρήκε μόνο δύο ποσταρίσματα: τη διαφήμιση της πρεμιέρας του «Από Μηχανής» στο SXSW και το trailer της ταινίας.

Ναι, η ηρωίδα της Βικάντερ ονομάζεται «Εϊβα» και είναι ένα πανέμορφο ρομπότ με ανεπτυγμένη τεχνητή νοημοσύνη. Οση χρειάζεται και σ' έναν χρήστη του Tinder να καταλάβει ότι οι απαντήσεις/ερωτήσεις που του κάνει η γυναίκα των ονείρων του είναι κάπως... ρομποτικές.

Να που το μάρκετινγκ των ταινιών λοιπόν ξεφεύγει κι από τα social media και γίνεται πιο personal ακόμα...

Διαβάστε ακόμα: Η κριτική του Flix για το «Από Μηχανής»