Buzz

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Το κορίτσι πίσω από την Eleven του «Stranger Things»

στα 10

Οσο κι αν σ' άρεσε το «Stranger Things», δικό της είναι το πρόσωπο που δεν θα ξεχάσεις ποτέ. Μαθαίνουμε περισσότερα για την Ελ και τις μαγικές της ικανότητες.

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Το κορίτσι πίσω από την Eleven του «Stranger Things»

Η νέα Νάταλι Πόρτμαν, η νέα Σκάρλετ Τζοχάνσον, γιατί όχι κι η νέα Γουαϊνόνα Ράιντερ. Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν έκανε, μόλις, την παρουσία της αισθητή και το μέλλον ανοίγεται μπροστά της, με αφορμή μια σειρά που κοιτά τόσο στοργικά στο παρελθόν, το «Stranger Things» των αδελφών Ματ και Ρος Ντάφερ.

Διαβάστε ακόμη: Ποιος ήρωας του «Stranger Things» είσαι;

μίλι μπόμπι μπράουν 607

Η Μίλι γεννήθηκε το 2004 (ναι, γίνεται κι αυτό, μαζί με τους Ολυμπιακούς της Αθήνας!), στη Μαρμπέλα της Ισπανίας, από Βρετανούς γονείς που γρήγορα εγκαταστάθηκαν, μαζί με τη μικρή τους κόρη, στο Ορλάντο της Φλόριντα. Εκεί η Μίλι ξεκίνησε να πηγαίνει σε εργαστήριο υποκριτικής τα Σάββατα, για να περνά τον ελεύθερο χρόνο της κι εκεί ήταν που προέτρεψαν στους γονείς της να την υποστηρίξουν σε μια καριέρα ηθοποιού. Η οικογένεια μετεγκαταστάθηκε στο Λος Αντζελες κι η Μίλι κέρδισε τις εντυπώσεις με όλους τους ατζέντηδες παιδιών ηθοποιών που συνάντησε. Δοκιμάστηκε πρώτα στο ρόλο της μικρής Αλίκης στο τηλεοπτικό «Once Upon a Time in Wonderland» του ABC κι αμέσως μετά κέρδισε το σταθερό ρόλο της Μάντισον Ο' Ντόνελ στο «Intruders», το τηλεοπτικό μεταφυσικό θρίλερ του BBC America.

Διαβάστε ακόμη: TV phone home: To «Stranger Things» είναι όση ‘80s μαγεία χωράει σε 8 ώρες τηλεόραση

μίλι μπόμπι μπράουν 607 Η Eleven στο «Stranger Things»

Εχοντας μόλις κλείσει τα 12, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν γνώρισε τους αδελφούς Ματ και Ρος Μπάφερ σε κάστινγκ και, χωρίς δυσκολία, κέρδισε το ρόλο της Eleven (L, ή Elle), στο «Stranger Things», ενσαρκώνοντας την ηρωίδα-κλειδί της σειράς, το πανέμορφο κοριτσάκι με το ξυρισμένο κεφάλι, τα διαπεραστικά, μελαγχολικά μάτια, την αγάπη για το junk food και τις μάλλον αξιοπρόσεκτες τηλεκινητικές δυνάμεις.

μίλι μπόμπι μπράουν 607 Στην επίσημη πρεμιέρα του «Stranger Things»

Μιλώντας στο IGN για την εμπειρία της στα γυρίσματα του «Stranger Things», η Μίλι Μπόμπι Μπράουν εξήγησε πώς οι αδελφοί Μπάφερ είχαν, αρχικά, ολοκληρώσει το σενάριο του πρώτου, μόνο, επεισοδίου της σειράς και τα επόμενα τα διαμόρφωσαν σύμφωνα με τις προσωπικότητες των ηθοποιών που συγκέντρωσαν για το καστ τους. «Είμαι αρκετά σαρκαστική κι είμαι κι αστεία, αλλά όχι ξεκαρδιστικά αστεία. Μάλλον παράξενα αστεία και κάποιοι άνθρωποι δε με πιάνουν κι άλλοι με πιάνουν. Κι ο Ματ κι ο Ρος έγραψαν το χαρακτήρα της ηρωίδας μου γύρω απ' αυτό.»

μίλι μπόμπι μπράουν 607 Με τη Γουινόνα Ράιντερ

Η Μίλι φαίνεται να νιώθει έντονα την επαγγελματική ευθύνη της, παρότι μόλις έχει μπει στην εφηβεία: «Ηθελα να είμαι σίγουρη ότι θα έχω την ανταπόκριση του κοινού, ότι σε κάθε σκηνή - ακόμα κι αν δεν είχα κέφι εκείνη τη μέρα, γιατί ήταν τα γενέθλιά μου, ή είχα σχολείο - θα πήγαινα στο γύρισμα και θα έδινα το 150%, διαρκώς,» λέει η ηθοποιός. «Πάντα χαρούμενη! Πάντα χαρούμενη! Κι είναι τέλειο γιατί, σκέφτομαι, έχω το πλεονέκτημα να δουλεύω όλη την ώρα. Δεν αναγκάζομαι να ξυπνάω στις έξι το πρωί, κερδίζω το να ξυπνάω στις έξι το πρωί και να πηγαίνω σ' ένα ιδιαίτερο μέρος με απίστευτους ανθρώπους γύρω μου. Οπότε ήταν πολύ διασκεδαστικό. Για την ακρίβεια, ήταν απίστευτο.» Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Μίλι Μπόμπι Μπράουν στο IGN εδώ.

Διαβάστε ακόμη