Buzz

Μην ξεχνιέστε, έρχεται το «Oblivion»

στα 10

Καινούριες εικόνες, focus στο design, behind the scenes και μουσική από την ταινία επιστημονικής φαντασίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι με τον Τομ Κρουζ που είναι τόσο άψογα σχεδιασμένη που θα μπορούσες να την πεις και την πρώτη i-sci-fi movie.

Μην ξεχνιέστε, έρχεται το «Oblivion»

Βλέποντας τον σχεδιασμό του Sky Tower του σταθμού ελέγχου στον οποίο κατοικούν οι χαρακτήρες του Τομ Κρουζ και της Αντρεα Ραίσμπορο καθώς εξερευνούν τον κατεστραμμένο (υποτίθεται) πλανήτη γη, αλλά και το μίνι «ελικόπτερο» του Bubbleship, περιμένεις σχεδόν να δεις την υπογραφή του Τζόναθαν Αιβ της apple στην ούγια.

Στα featurettes που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τον σκηνοθέτη, τους σχεδιαστές αλλά και τους πρωταγωνιστές του φιλμ να μιλούν για το όραμα της σχεδιαστικής ομάδας και το αληθινά εντυπωσιακά τελικό αποτέλεσμα.

Κι αντίθετα απ΄ ότι συνήθως περιμένεις από μια ταινία επιστημονικής φαντασίας στην εποχή του CGI ένα μεγάλο μέρος των set και των props του φιλμ κατασκευάστηκαν εξ ολοκλήρου. Κι όπως εξηγεί ο Κοζίνσκι μιλώντας για το Sky Tower, μπορεί να μην ήταν δυνατόν να τον χτίσουν ολόκληρο, αλλά τουλάχιστον φρόντισαν η θέα του να είναι πραγματική, κινηματογραφώντας αληθινά σύννεφα από την κορυφή ενός βουνού για 24 ώρες και προβάλλοντας αυτά στα παράθυρα του διαστημικού πύργου αντί για μια συνηθισμένη green screen.

Μπορείτε να δείτε ακόμη ένα featurette από τα γυρίσματα στην Ισλανδία, ένα για την IMAX εκδοχή της ταινίας καθώς και δυο καινούρια TV spots, αλλά και να ακούσετε ένα καινούριο τραγούδι των Μ83 Με την Σουζάνε Σάντφορ στα φωνητικά, το ήδη γνωστό «Starwaves», αλλά και ολόκληρο το soundtrack του φιλμ.







Δείτε ακόμη:

Tags: Oblivion