Buzz

Μέγκαν Φοξ vs Λίντσεϊ Λόαν για το ρόλο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ

στα 10

Ποια στάρλετ θα πάρει σειρά για να ενσαρκώσει μια από τις μυθικότερες γυναίκες στην ιστορία του κινηματογράφου;

Μέγκαν Φοξ vs Λίντσεϊ Λόαν για το ρόλο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι Lifetime ετοιμάζεται για μια δίωρη τηλεταινία με τίτλο «Elizabeth & Richard: A Love Story» και θέμα, προφανώς, τον θυελλώδη έρωτα και τον εις διπλούν γάμο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον Ρίτσαρντ Μπέρτον. Το σενάριο υπογράφει ο Κρίστοφερ Μόνγκερ, που επικροτήθηκε και για τη δουλειά του στο «Temple Grandin» του HBO με την Κλερ Ντέινς.

Ο παραγωγός της ταινίας, Λάρι Τόμσον, έχει ήδη ανακοινώσει ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ θα αναλάβει η Λίντσεϊ Λόαν, αν το θέλει βέβαια κι ο νόμος και ο χρόνος, μια και αφ’ ενός η νεαρή ηθοποιός αντιμετωπίζει τη μια μήνυση ή κράτηση μετά την άλλη, αφετέρου αποτελεί πια ρίσκο για την ασφάλεια οποιουδήποτε πρότζεκτ και, τέλος, με το lifestyle που ακολουθεί, σε λίγο θα μπορεί να υποδυθεί τη Λιζ Τέιλορ μόνο σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Cue για την Μέγκαν Φοξ, η οποία μετά την απομάκρυνσή της από τους «Transformers» αναζητά έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο προχθεσινό πάρτι των αδελφών Γουάινστιν μετά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών, ο Λάρι Τόμσον δήλωσε ότι «μιλώ απ’ ευθείας με την Λίντσεϊ Λόαν και τους εκπροσώπους της, αλλά συζητώ και με άλλες ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένης της Μέγκαν Φοξ.»

Μάλιστα, ο παραγωγός πρόσθεσε, «είναι μια πολύ σοβαρή επιλογή, είναι σα να κάνεις κάστινγκ για την αριστοκρατία του Χόλιγουντ». Μήπως, τότε, θα έπρεπε ν’ αναζητήσει και κάποιες ηθοποιούς άλλου… κύρους;

Πάντως το «Elizabeth & Richard: A Love Story» θα ξεκινήσει γυρίσματα την άνοιξη στον Καναδά, πάνω που κι η Λίντσεϊ Λόαν θα τελειώνει με την πιο πρόσφατη επιβεβλημένη αστυνομική επιτήρησή της, οπότε και τα νέα δε θ’αργήσουν!