Buzz

«Hello, what do you want?». Γνωρίστε την «Maryline» του Γκιγιόμ Γκαλιέν

στα 10

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Εγώ, ο Εαυτός μου και η Μαμά», ο Γάλλος σκηνοθέτης και ηθοποιός επιστρέφει με μια εξίσου ελκυστική κομεντί.

«Hello, what do you want?». Γνωρίστε την «Maryline» του Γκιγιόμ Γκαλιέν

Βραβευμένος τόσο στο θέατρο όσο και στο σινεμά, ο Γκιγιόμ Γκαλιέν έχει υπογράψει μια από τις καλύτερες ταινίες του γαλλικού σινεμά των τελευταίων χρόνων με το «Εγώ, ο Εαυτός μου και η Μαμά», που όπως γράφαμε με αφορμή την πρώτη της προβολή ανήκει στο «σπάνιο εκείνο είδος κωμωδίας που κατορθώνει να χωρά στιγμές υπερβολικά αδρής κωμωδίας, όσο και την σταθερή υποψία μιας μελαγχολίας».

Η καινούρια του ταινία «Maryline» μοιάζει να είναι φτιαγμένη από ανάλογα υλικά, όπως μπορεί κανείς να υποπτευθεί από το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε.

Δείτε ακόμη: Οι Ερίκ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς λένε «C'est la Vie!»

maryline 607

Αυτή τη φορά ο Γκαλιέν κρατά για τον εαυτό του μόνο τον ρόλο του σκηνοθέτη και παραχωρεί την οθόνη στην γλυκύτατη Αντελίν Ντ’ Ερμί δίνοντάς της τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο, που πιθανότατα θα την μεταμορφώσει σε σταρ.

Στο φιλμ υποδύεται μια νεαρή κοπέλα από μια μικρή πόλη της Γαλλίας, η οποία ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός. Οταν θα κερδίσει έναν πολυπόθητο ρόλο, θα ανακαλύψει ότι τα όνειρα δεν είναι πάντα ροζ καθώς ο σκηνοθέτης της δεν θα είναι ακριβώς λογικός και συνεργάσιμος.

maryline 607

Δίπλα στην Αντελίν Ντ’ Ερμί, η οποία λάμπει ήδη από το τρέιλερ, εμφανίζονται μια σειρά από πολύ πιο γνωστούς ηθοποιούς όπως η Βανέσα Παραντί, ο Ξαβιέ Μποβουά, ή ο Λαρς Εντιγκερ.

maryline 607

Η ταινία ετοιμάζεται για την έξοδό της στις γαλλικές αίθουσες τον Νοέμβριο και δεδομένου ότι η προηγούμενη ταινία του Γκαλιέν όχι μόνο σάρωσε στα ταμεία μα κέρδισε και τέσσερα βραβεία Σεζάρ, είναι απόλυτα λογικό να αναμένεται με ανυπομονησία.

maryline 607

Δείτε πιο κάτω το πρώτο τρέιλερ.


Δείτε ακόμη: