Buzz

Κρις Πρατ ως «Πριγκίπισσα Λέια»: δείτε το spoof βίντεο του Saturday Night Live

στα 10

Ο πρωταγωνιστής του «Guardians of the Galaxy», και οικοδεσπότης του πρώτου επεισοδίου Saturday Night Live για τη 40χρονιά του σόου, σ' ένα σκετς που σατιρίζει την επιτυχία των ταινιών της Marvel.

Κρις Πρατ ως «Πριγκίπισσα Λέια»: δείτε το spoof βίντεο του Saturday Night Live

«Marvel Can't Fail». Η αλήθεια είναι αυτή. Οταν οι «Φύλακες του Γαλαξία», ένα τολμηρό πείραμα και ρίσκο, επιτυγχάνει 635 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office κι όταν περιμένουμε από την εταιρία και ένα blockbuster για τον Ant-Man, τότε ναι, πρέπει να το παραδεχτούμε: η Marvel δεν μπορεί να αποτύχει. Ο,τι πιάνει γίνεται χρυσός.

Το πρώτο επεισόδιο της 40ης επετειακής σεζόν του Saturday Night Live είχε ως οικοδεσπότη τον πρωταγωνιστή του «Guardians of the Galaxy», Κρις Πρατ. Κι εκείνος αποφάσισε να παίξει ένα καλοπροαίρετο αστείο στο στόμα που τον ταΐζει - άλλωστε, οι νικητές έχουν πάντα χιούμορ.

Ενα σκετσάκι λοιπόν στήθηκε πάνω σ' ένα spoof trailer ταινιών της Marvel. Αν η Marvel δεν μπορεί να αποτύχει, τότε ας γυρίσει ταινίες με τυχαίους τίτλους από το λεξικό, action movies με υπερήρωες 5 άσχετους επβάτες ενός λεωφορείου, sci-fi περιπέτειες με... καροτσάκια του σούπερ μάρκετ. Το δικό της «Star Wars»!

Δείτε λοιπόν το trailer για τα «πολυαναμενόμενα» νέα πρότζεκτ της Marvel: «Marvel's Bus People», «Marvel's Fancy Ghosts», «Marvel's Star Wars».

Κλείσιμο ματιού στους «Φύλακες του Γαλαξία»: το 80ς «Hooked on a Feeling» στο soundtrack...

.

Διαβάστε ακόμη: