Buzz

H Marvel κοιτάζει μακριά! Αυτά είναι τα επόμενα σχέδιά της!

στα 10

Εχοντας αφήσει εδώ και πολλά χρόνια τον περιφραγμένο κήπο των κόμικς η Marvel είναι ένα τεράστιο κινηματογραφικό brand. Κι ετοιμάζεται να γίνει ακόμη μεγαλύτερο.

H Marvel κοιτάζει μακριά! Αυτά είναι τα επόμενα σχέδιά της!

Η μητέρα των «Avengers» κι όλων των υπερηρώων που αποτελούν αυτή τη στιγμή το πιο προσοδοφόρο κινηματογραφικό property του Χόλιγουντ δεν έγινε ο κολοσσός που είναι μέσα σε μία μέρα. Ή μία ταινία.

Είναι γνωστό πως ο Κέβιν Φάιγκι που βρίσκεται στο τιμόνι των κινηματογραφικών παραγωγών της Marvel έχει ένα σαφές πρόγραμμα που αποτελείται από διαφορετικές φάσεις. Και μόλις αποκάλυψε την τρίτη φάση που θα ακολουθήσει.

Στις ανακοινώσεις που έκανε χθες το απόγευμα υπάρχουν νέα που αφορούν ήδη υπάρχοντα πρότζεκτς της εταιρίας, όμως υπάρχουν και μια σειρά από νέα φιλμ και χαρακτήρες που θα βρουν σύντομα την θέση τους στην μεγάλη οθόνη. Καθώς το «Guardians of the Galaxy» απέδειξε πως η Marvel έχει την δύναμη να κάνει τα πάντα επιτυχία, ας ξεκινήσουμε από αυτά.

captain marvel logo 607

Το «Captain Marvel» που θα βγει στις αίθουσες στις 6 Ιουλίου του 2018 θα είναι η πρώτη ταινία της Marvel με μια γυναίκα ηρωίδα. Το όνομά της είναι Κάρολ Ντάνβερς κι όπως λέει ο Φάιγκι «οι περιπέτειες της λαμβάνουν χώρα στη γη, αλλά οι δυνάμεις της είναι συμπαντικές». Το φιλμ βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας σχεδόν απ όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε το «Guardians» ή το «Doctor Strange», αλλά ο Φάιγκι λέει ότι η μεγαλύτερη απόφαση ήταν «το τι ακριβώς θα κάνουμε με αυτό».

black panther 607

Το «Black Panther» θα βγει στις αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου του 2017 κι έχει ήδη βρει τον πρωταγωνιστή του στο πρόσωπο του Τσάντγουικ Μπόουζμαν. Σύμφωνα με τον Φάιγκι, «ο Μαύρος Πάνθηρας κι όλοι οι κάτοικοι της Γουακάντα (μια μυθική αφρικανική χώρα απ΄όπου ο ήρωας κατάγεται) συνθέτουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σύμπαντα στην ιστορία της Marvel. Στην πρώτη του ταινία, ο Μαύρος Πάνθηρας θα μπορούσε να γίνει πριγκηπας ή και βασιλιάς, όμως η ιστορία ξεκινά όταν η αποκομμένη χώρα του ανοίγεται για πρώτη φορά στον υπόλοιπο κόσμο. Κάτι που ίσως πάει καλά, αλλά ίσως κι όχι».

inhumans logo  607

Το «Inhumans» θα μας συστήσει μια νέα ομάδα υπερηρώων οι οποίοι «έχουν δεκάδες υπερδυνάμεις και μια αληθινά συναρπαστική κοινωνική δομή». Οι «Inhumans» είναι η βασιλικη οικογένεια μιας ομάδας υπεράνθρωπων που ζουν σε μια κρυμμένη πόλη στα Ιμαλάια (ή και στο φεγγάρι) και θα έρθουν στις αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου του 2018.

doctor strange logo 607

Το «Doctor Strange» με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα φτάσει στις αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου του 2016, Ο Doctor Strange, είναι ένας ιδιοφυής, αλλά υπεροπτικός νευροχειρούργος, ο οποιος σε ένα αυτοκινητιστικό, θα καταστρέψει τα καλύτερα εργαλεία του: τα χέρια του. Ομως στην πορεία θα ανακαλύψει έναν κόσμο διαφορετικών πιθανοτήτων και δυνάμεων, παράλληλα σύμπαντα και πραγματικότητες.

Οσο για τους ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες του studio, τα νέα έχουν ως εξής:

guardians of the galaxy 2 logo 607

Το «Guardians Of The Galaxy 2» θα βγει στις αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2017.

thor: Ragnarok logo 607

Το «Thor: Ragnarok» θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου του 2017. Σύμφωνα με τον Φάιγκι «είναι ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη των ηρώων της Marvel. Η ταινία ξεκινά από το σημείο όπου βρίσκουμε τον Θορ στο τέλος του «Avengers: Age of Ultron» και τα όσα συμβαίνουν στην διάρκειά της έχουν άμεσο αντίκτυπο σε όλους τους ήρωες».

avengers infinity logo 607

Το πρώτο μέρος του «Avengers: Infinity War» θα βγει στις αίθουσες στις 4 Μαίου του 2018 και το δεύτερο μέρος ένα χρόνο αργότερα στις 3 Μαίου του 2019. «Τα δύο αυτά φιλμ θα είναι η κορύφωση όλων όσων έχουν προηγηθεί στο σύμπαν των «Avengers» μέχρι σήμερα».

Captain America: Civil War logo 607

  • Η τρίτη ταινία του «Captain America» λέγεται τώρα «Captain America: Civil War», ο Κρις Εβανς θα είναι και πάλι ο Κάπτεν ενώ ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα έχει έναν βασικό ρόλο ως Iron Man όπως και o Τσάντγουικ Μπόουζμαν που θα κάνει εδώ την πρώτη του εμφάνιση ως Black Panther. Στις αίθουσες στις 6 Μαίου του 2016.

Δείτε πιο κάτω στο βίντεο τον Κέβιν Φάιγκι να μιλά για το «Avengers: Infinity War»


Και τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και κρις Εβανς να μας γνωρίζουν τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν, ή αλλιώς «Black Panther»

Διαβάστε ακόμη:

O «Doctor Strange» βρίσκεται πλέον στα στιβαρά χέρια του Μπένεντικτ ΚάμπερμπατςDammit, Hydra! Διέρρευσε το τρέιλερ του «Avengers: Age of Ultron»