Buzz

Η Μάργκοτ Ρόμπι θα αποκτήσει τη δική της ταινία ως Harley Quinn

στα 10

Από το «Suicide Squad» μέχρι το «The Legend of Tarzan», αυτό το καλοκαίρι η σαγηνευτική Αυστραλή ηθοποιός έχει την τιμητική της.

Η Μάργκοτ Ρόμπι θα αποκτήσει τη δική της ταινία ως Harley Quinn

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε ιδέα για το αν το «Suicide Squad» θα είναι όντως μια καλή ταινία, καθώς θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις αίθουσες τον Αύγουστο, εκεί στη Warner όμως έχουν ήδη στα σκαριά ένα spin-off ξεχωριστό φιλμ που θα επικεντρώνεται σε έναν από τους «κακούς» ήρωες της ταινίας. Κι αν, ομολογουμένως, τα προγνωστικά ήθελαν τον Τζάρεντ Λέτο και τη δική του εκδοχή για τον Τζόκερ να μονοπωλούν τα φώτα της δημοσιότητας, η πραγματικότητα ήταν τελικά πολύ διαφορετική.

Γιατί εκείνη που ξεχώρισε ήδη από τα τρέιλερ της ταινίας είναι η σαδιστική ψυχίατρος Harley Quinn της Μάργκοτ Ρόμπι, μιας ηθοποιού που προσέξαμε για πρώτη φορά στον «Λύκο της Wall Street», αλλά που φέτος μοιάζει να είναι η χρονιά της. Και αυτό το νέο σχέδιο αποτελεί σε μεγάλο βαθμό προσωπική της πρωτοβουλία, καθώς η μόλις 25χρονη ηθοποιός, η οποία έχει εξελιχθεί σε μεγάλη φαν των κόμικ και των ηρωίδων τους, πρότεινε την ιδέα στο στούντιο, ανέλαβε η ίδια την εύρεση σεναριογράφου και θα κρατά επίσης ρόλο παραγωγού.

Διαβάστε ακόμη: What a ride! Nέο τρέιλερ για το «Suicide Squad»

Suicide Squad 1

Το πρότζεκτ καλύπτεται ακόμα από άκρα μυστικότητα, με τις μόνες λεπτομέρειες που έχουν διαρρεύσει να μιλούν για γυναίκα σεναριογράφο (της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό), καθώς και για το ότι στην ταινία θα εμφανίζονται αρκετοί ακόμα διάσημοι γυναικείοι χαρακτήρες από το υπερηρωικό σύμπαν της DC Comics.

Φυσικά, η ανακοίνωση αυτή έρχεται σε μια στιγμή που η Warner προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από τη μαζική απογοήτευση που προκάλεσε σε κάθε επίπεδο το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», αλλά και στα πλαίσια της τάσης που θέλει ολοένα και περισσότερους θηλυκούς ήρωες να αποκτούν τις δικές τους μεμονωμένες ταινίες: από το επερχόμενο «Wonder Woman» της ίδιας της Warner / DC μέχρι τις έντονες φημολογίες για ένα φιλμ της Marvel με πρωταγωνίστρια τη Μαύρη Χήρα της Σκάρλετ Γιοχάνσον.

Suicide Squad 2

Την ίδια στιγμή, η Ρόμπι μοιάζει να έχει την τιμητική της, καθώς το φετινό καλοκαίρι περιλαμβάνει όχι μόνο την πρεμιέρα του «Suicide Squad» αλλά και του «The Legend of Tarzan». Στα πλαίσια της συνέντευξής της και της φωτογράφησής της στη Vogue με αφορμή την τελευταία, οι σκηνοθέτες της «Μεταφυσικής Δραστηριότητας 4», Αριελ Σούλμαν και Χένρι Τζουστ, σκηνοθέτησαν ένα μικρό φιλμάκι με τίτλο «Australian Psycho», το οποίο αποτελεί παρωδία του «American Psycho», με τη Ρόμπι να αναπαριστά την καθημερινή συνταγή περιποίησης που εκτελούσε ο χαρακτήρας του Κρίστιαν Μπέιλ στην ομώνυμη ταινία.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα αντιληφθείτε μερικούς από τους λόγους που η Ρόμπι βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας...

Διαβάστε ακόμη

Suicide Squad Posters