Buzz

Λίγος Ρόμπερτ Πάτινσον ακόμη: φωτογραφίες από το «Cosmopolis» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ

στα 10

Χρειάστηκαν μόνο λίγα δευτερόλεπτα - όσο διαρκεί το teaser του «Cosmopolis» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ - για να αλλάξει δια παντός η εικόνα που είχαμε για τον Ρόμπερτ Πάτινσον. Μερικές νέες φωτογραφίες από την ταινία μας συστήνουν και το υπόλοιπο καστ.

Λίγος Ρόμπερτ Πάτινσον ακόμη: φωτογραφίες από το «Cosmopolis» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ

Μέχρι να δούμε το teaser trailer του «Cosmopolis», τίποτα δεν ήταν σίγουρο για την απρόβλεπτη συνεργασία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ με τον Ρόμπερτ Πάτινσον. Ο,τι όμως είδαμε ήταν αρκετό για να τοποθετήσει το «Cosmopolis» στις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς και στην wish list του φετινού Φεστιβάλ Καννών που, εκτός μεγάλου απροόπτου, η ταινία θα βρίσκεται στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα.

Επενδύοντας, λοιπόν, πάνω στις προσδοκίες που γέννησε το teaser, η παραγωγή του «Cosmopolis» μας δίνει και την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους υπόλοιπους ήρωες της ταινίας: τον Πολ Τζιαμάτι, τη Ζιλιέτ Μπινός και τη Σάρα Γκαντόν.

Πριν δείτε τις νέες φωτογραφίες στο gallery παρακάτω θυμηθείτε πως το «Cosmopolis» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ντον ΝτεΛίλο του 2003, το οποίο αφηγείται το 24ωρο ενός νεαρού δισεκατομμυριούχου στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας του που διασχίζει το Μανχάταν.

Διαβάστε περισσότερα για το «Cosmopolis» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ