Buzz

Μάικλ Φασμπέντερ, Αλίσια Βικάντερ, μια ωραία οικογένεια

στα 10

Μετά το γλυκόπικρο ρομάντζο του «Blue Valentine» και το βρώμικο και σέξι «The Place Beyond the Pines», ο Ντέρεκ Σιανφράνς στρέφεται στην ταινία εποχής. Και στον Μάικλ Φασμπέντερ.

Μάικλ Φασμπέντερ, Αλίσια Βικάντερ, μια ωραία οικογένεια

Μπορεί το «The Place Beyond the Pines» να μάς απογοήτευσε όσο μας είχε συγκινήσει το «Blue Valentine», όμως ο Ντέρεκ Σιανφράνς είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες σκηνοθέτηες της εποχής μας κι όταν καταπιάνεται μ' ένα best seller κι ένα καστ-δυναμίτη, παρακολουθούμε με προσοχή.

Δείτε ακόμη: Ο Μάικλ Φασμπέντερ φωτογραφίζεται από τον Μπρους Γουέμπερ για το T Magazine

Η νέα ταινία του Σιανφράνς βασίζεται στο μυθιστόρημα της Αυστραλέζας Μ. Λ. Στέντμαν, «The Light Between Oceans» κι αφηγείται την ιστορία ενός νιόπαντρου ζευγαριού, του Τομ και της Ιζαμπελ Σέρμπορν (Φασμπέντερ και Βικάντερ που, προς το παρόν, είναι ζευγάρι και στη ζωή), που λειτουργούν τον φάρο σ' ένα απομακρυσμένο νησί της Αυστραλίας. Το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο μ' ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα, όταν στην παραλία ξεβράζεται μια βάρκα μ' έναν νεκρό άντρα κι ένα βρέφος δύο μηνών. Ο Τομ κι η Ιζαμπελ αποφασίζουν να μεγαλώσουν το παιδί σα να ήταν δικό τους, όμως η επιλογή τους προκαλεί τραγικές συνέπειες. Στο φιλμ συμπρωταγωνιστεί η Ρέιτσελ Βάις κι η πρώτη επίσημη φωτογραφία μόλις κυκλοφόρησε - δείτε την παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη:

light between oceans 607