Buzz

Για την Λέα Σεϊντού είναι πιο εύκολο να είσαι ηθοποιός στην Ευρώπη παρά στην Αμερική

στα 10

Σύμφωνα με την Σεϊντού «έχω περισσότερη ελευθερία γιατί είμαι Ευρωπαία ηθοποιός, κάτι που μου ταιριάζει.»

Για την Λέα Σεϊντού είναι πιο εύκολο να είσαι ηθοποιός στην Ευρώπη παρά στην Αμερική

Η Λέα Σεϊντού έχει κάνει μια τεράστια καριέρα και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού. Αλλά παρά το ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Αμερική, η ίδια λέει πως προτιμά να δουλεύει στην Ευρώπη επειδή, όπως λέει η ίδια, ξέρουν πως να συμπεριφέρονται σε μια γυναίκα που δουλεύει στο σινεμά.

Η Γαλλίδα σταρ, η οποία πρωταγωνίστησε στο «Dune: Part Two», αποκάλυψε κατά τη διάρκεια σε συνέντευξη του βρετανικού Harper's Bazaar ότι θεωρεί ότι το να είναι εργαζόμενη ηθοποιός στην Ευρώπη είναι «πιο εύκολο» από την «σκληρή» πραγματικότητα του Χόλιγουντ.

«Η βιομηχανία στην Αμερική είναι σκληρή με τις γυναίκες. Είναι δύσκολο για τις γυναίκες να γεράσουν. Δεν θέλω να φοβάμαι μην είμαι επιθυμητή ή να χάσω το συμβόλαιό μου. Στην Αμερική είναι οικονομικό και όταν είναι θέμα να βγάλεις χρήματα, χάνεις την ελευθερία σου. Δεν αισθάνομαι άνετα με το γεγονός ότι πρέπει να τικάρετε τα κουτάκια. Το να είσαι γυναίκα στην οθόνη είναι πιο εύκολο στην Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντάμιεν Σαζέλ πιστεύει πως η ταινία που θα ακολουθήσει το «Babylon» δεν θα είναι απλή υπόθεση

lea seydoux

Και συνέχισε λέγοντας πως «έχω περισσότερη ελευθερία γιατί είμαι Ευρωπαία ηθοποιός, κάτι που μου ταιριάζει. Δεν προσπαθώ να είμαι δημοφιλής, προσπαθώ απλώς να απολαμβάνω τον εαυτό μου. Στην Αμερική πρέπει να συμμορφωθείς. Δεν θέλω να προσαρμοστώ στο σύστημα, θέλω το σύστημα να προσαρμοστεί σε εμένα!».

Ωστόσο, το «σύστημα» έχει λειτουργήσει καλά γι 'αυτήν μέχρι αυτό το σημείο, λέει, ακόμα κι αν η Σεϊντού δεν έχει ακόμη καθιερωθεί ως μια καλή ηγετική κυρία στο Χόλιγουντ. «Παίρνω ό,τι μπορώ. Είναι δύσκολο για κάποιον που δεν είναι εντελώς Αμερικανός να ηγηθεί μιας ταινίας του Χόλιγουντ».