Buzz

«The World is Yours»: Ο Ρομέν Γαβράς επιστρέφει με καινούρια ταινία

στα 10

Που θα κάνει την πρεμιέρα της στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στις Κάννες.

«The World is Yours»: Ο Ρομέν Γαβράς επιστρέφει με καινούρια ταινία

Εξι χρόνια μετά το «Θα Ερθει η Μέρα και Για Μας», ο Ρομέν Γαβράς είναι έτοιμος να επιστρέψει με ένα φιλμ που ελπίζουμε ότι θα κατορθώσει να συνδυάσει τον ηλεκτρισμένο κόσμο των εικόνων του, με μια ιστορια που να τους προσδίδει ένα ικανοποιητικό ειδικό βάρος.

Το σενάριο γραμμένο από τον ίδιο τον σκηνοθέτη και τους Καρίμ Μπουκερσά και Νοέ Ντεμπρέ λαμβάνει χώρα μεταξύ Γαλλίας κι Αλγερίας, εκεί όπου ένας πρώην έμπορος ναρκωτικών φιλοδοξεί να αποσυρθεί με τα χρήματα που έχει μαζέψει και τα οποία υποτίθεται ότι φυλάει για εκείνον η μητέρα του.

Δείτε ακόμη: Κάννες 2018: To «Mandy» του Πάνου Κοσμάτου και το «Climax» του Γκασπάρ Νοέ στο Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών

Ομως εκείνη τα έχει φάει μέχρι τελευταίας δεκάρας στον τζόγο, πράγμα που θα τον αναγκάσει να δεχτεί μια τελευταία δουλειά μαζί με τον κολλητό και την πρώην του. Μια τελευταία δουλειά που θα του επιτρέψει να σταματήσει για πάντα. Μόνο που όπως ξέρουμε ήδη από τόσες άλλες φορές στο σινεμά οι «τελευταίες δουλειές» δεν είναι ποτέ ευκολες ή ανέφελες.

the world is yours LE MONDE EST A TOI 607

Με τους Καρίμ Λεκλού, Βενσάν Κασέλ, Ιζαμπέλ Ατζανί, Φρανσουά Νταμιέν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, το καστ δείχνει τουλάχιστον ελκυστικό και το πρώτο teaser του «Le Monde ou Rien», όπως είναι ο Γαλλικός τίτλος, είναι γεμάτο εικόνες που μαγνητίζουν τα μάτια, ντυμένες με τους ήχους του Jamie XX και του SebastiAn που έχουν γράψει την μουσική.


Δείτε επίσης: