Buzz

To PTSD της Κίρστεν Ντανστ μετά τα γυρίσματα του «Civil War»

στα 10

H ίδια ανέφερε πως κάποιες σκηνές της ταινίας ήταν τόσο βίαιες που «με ταρακούνησαν βαθιά μέσα στην ψυχή μου».

To PTSD της Κίρστεν Ντανστ μετά τα γυρίσματα του «Civil War»

Στη νέα ταινία του Αλεξ Γκάρλαντ «Civil War» είναι ένα ταξίδι μέσα σε μια δυστοπική μελλοντική Αμερική και ακολουθεί μια ομάδα πολεμικών ανταποκριτών καθώς αγωνίζονται ενάντια στο χρόνο για να φτάσουν στην Ουάσινγκτον πριν κάποιες ομάδες ανταρτών φτάσουν για να καταλάβουν τον Λευκό Οίκο.

Μια από αυτούς τους δημοσιογράφους είναι και η Κίρστεν Ντανστ η οποία, μιλώντας στο Marie Claire, ανέφερε πως η ταινία ήταν τόσο βίαιη που της έδωσε PTSD, αναφέροντας πως αρκετές από τις οδυνηρές σκηνές καταδιώξεις, μάχης και δράσης με τα αυτοκίνητα «με ταρακούνησαν βαθιά μέσα στην ψυχή μου».

Διαβάστε ακόμα: Η πτώση μιας Αυτοκρατορίας. Νέο τρέιλερ του «Civil War» του Αλεξ Γκάρλαντ

civil war

«Θυμάμαι ότι τους άκουσα να δοκιμάζουν μια έκρηξη. Ημασταν στο τρέιλερ για τα μαλλιά και το μακιγιάζ, το οποίο ήταν πολύ μακριά από το σετ, και ολόκληρο το τρέιλερ έτρεμε». Η Ντάνστ είπε επίσης ότι ορισμένες από τις σκηνές στον Λευκό Οίκο ήταν πολύ αληθινές και τις θύμισαν πολλά από τη σημερινή πολιτική κατάσταση στις ΗΠΑ λέγοντας «υπήρχαν στα γυρίσματα τόσοι πολλοί πυροβολισμοί και μετά κοιτάς τις ειδήσεις και βλέπεις πάλι πυροβολισμούς στο σχολείο».

Η Ντανστ είπε ότι η δημιουργία της ταινίας ήταν πολύ αληθινή και επηρέασε τη συναισθηματική της ευεξία, υποστηρίζοντας ότι «είχα PTSD για δύο εβδομάδες μετά. Θυμάμαι ότι γύρισα σπίτι και έτρωγα μεσημεριανό, και ένιωθα πραγματικά άδεια μέσα μου.»

Μαζί με την Κίρστεν Ντανστ στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι Βάγκνερ Μούρα, Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον και Κέιλι Σπάενι. Το «Civil War» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Απριλίου 2024.