Buzz

Τίποτα... δεύτερο στο σίκουελ του «Kingsman»

στα 10

Από τον Τζεφ Μπρίτζες χωρίς μούσια, μέχρι την Τζούλιαν Μουρ ως σκοτεινή πλευρά της... Μάρθα Στιούαρτ, το «Kingsman: The Golden Circle» προμηνύεται ακόμα πιο απολαυστικό από την πρώτη ταινία.

Τίποτα... δεύτερο στο σίκουελ του «Kingsman»

H προηγούμενη ταινία του Μάθιου Βον «Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία», δεν μας άρεσε απλώς, αλλά κυριολεκτικά μας ενθουσίασε. Η ιστορία ενός νεαρού από τη «λάθος μεριά της πόλης» που στρατολογείται από τον πράκτορα μιας μυστικής υπηρεσίας, που πιστεύει εξίσου στην δικαιοσύνη όσο και στη σημασία που έχει ένα bespoke κοστούμι, δεν είναι μόνο μια χορταστική περιπέτεια, είναι η πιο απολαυστική, θαρραλέα και απενοχοποιημένη ταινία για το μεγάλο κοινό που είδαμε εδώ και πολύ πολύ καιρό.

Διαβάστε ακόμη: Η Τζούλιαν Μουρ σε ρόλο κακιάς

Για αυτό και το σίκουελ, «Kingsman: The Golden Circle», είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2017. Η ιστορία θέλει τους Τέιρον Ετζερτον και Μαρκ Στρονγκ να επιστρέφουν κι αυτή τη φορά να έχουν βοήθεια από μια ομάδα Αμερικανών συναδέλφων τους (ανάμεσά τους η Χάλι Μπέρι), προκείμενου να αντιμετωπίσουν μια αληθινά επικίνδυνη κακοποιό που ακούει στο, όχι πολύ επικίνδυνο, όνομα «Πόπι» και την υποδύεται η Τζούλιαν Μουρ. Το καστ συμπληρώνουν ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο Τζεφ Μπρίτζες, ο Πέντρο Πασκάλ, ο Ελτον Τζον και, ναι, ο Κόλιν Φερθ που μπορεί να σκοτώθηκε στην πρώτη ταινία, αλλά ένα αληθινά καλό κοστούμι ποτέ δεν πεθαίνει.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ στο καστ του «Kingsman: The Golden Circle»

Οπως δηλώνει ο ίδιος ο Μάθιου Βον, το μεγαλύτερό του μέλημα είναι η νέα, αυτή, ταινία να μη θεωρηθεί δεύτερη, μια αναγκαστική συνέχεια της πρώτης: «Και μόνο που κάνεις ένα σίκουελ, παραβιάζεις την υπόσχεση της πρωτοτυπίας,» λέει ο σκηνοθέτης. «Η σικουελίτιδα είναι μια επιδημία που καθόλου δεν θέλω να κολλήσω.» Γι' αυτό και το «Kingsman: The Golden Circle», εκτός από το απολαυστικό καστ του, φιλοξενεί κι ένα πλήθος απίθανων τζεϊμσμποντικών gadgets, από ένα λούτρινο σκυλάκι που επιτίθεται με θανατηφόρα οργή, μέχρι ένα λάσο που κόβει στη μέση τους κακούς. «Αν ο πρώτος "Kingsman" ήταν το "Captain America", τότε αυτή εδώ η ταινία είναι οι "Avengers",» λέει ο Βον και μάς γεμίζει ανυπομονησία για την ταινία, που έρχεται στις ελληνικές αίθουσες τον Οκτώβριο 2017. Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες των ηρώων που κυκλοφόρησαν στο Entertainment Weekly.

Δείτε ακόμη:

kingsman golden circle 607

kingsman golden circle 607

kingsman golden circle 607

kingsman golden circle 607