Buzz

Κερδίστε DVD: «Τα Τελευταία 8 Λεπτά» του Ντάνκαν Τζόουνς

στα 10

Το Flix και η Odeon προσφέρουν σε τρεις τυχερούς από ένα DVD της ταινίας του Ντάνκαν Τζόουνς «Τα Τελευταία 8 Λεπτά». Ευτυχώς για εσάς έχετε περισσότερο χρόνο για να συμμετάσχετε στην κλήρωση...

Flix Team
Κερδίστε DVD: «Τα Τελευταία 8 Λεπτά» του Ντάνκαν Τζόουνς

Επιστρέφοντας μετά τo εντυπωσιακό ντεμπούτο του, με το «Μoon», ο Ντάνκαν Τζόουνς δεν απαρνήθηκε την επιστημονική φαντασία και έκανε πολύ καλά, αφού το «Τα Τελευταία 8 Λεπτά» μοιάζουν να τον καθιερώνουν πλέον ως έναν από τους πιο ενδιαφέροντες σκηνοθέτες της γενιάς του.

Τα «Τελευταία 8 Λεπτά» αφηγούνται την ιστορία του στρατιώτη Κόλτερ Στίβενς, ο οποίος ξυπνά μέσα σε ένα τρένο με κατεύθυνση το Σικάγο, χωρίς να ξέρει γιατί βρίσκεται εκεί. Μια γυναίκα του απευθύνει το λόγο, στην πραγματικότητα νομίζοντας πως είναι κάποιος άλλος και λίγο πριν το τρένο φτάσει στον προορισμό του μια βόμβα εκρήγνυται και τους σκοτώνει όλους. Τώρα ο Στίβενς πρέπει να επιστρέψει ξανά και ξανά προσπαθώντας μέσα στα 8 λεπτά πριν την έκρηξη να ανακαλύψει την ταυτότητα του βομβιστή και να εμποδίσει την τραγωδία.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός από τον Τζέικ Τζίλενχαλ (σε μια από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του), η Βέρα Φαρμίγκα, ο Τζέφρι Ράιτ και η Μισέλ Μόναχαν.

Τα «Τελευταία 8 Λεπτά» κυκλοφορούν σε DVD και Blu-Ray από την Odeon, περιέχουν συνεντεύξεις των συντελεστών αλλά και ντοκιμαντέρ που βάζουν τον θεατή ακόμη βαθύτερα στην περιπέτεια του Κόλτερ Στίβενς και μπορείτε να τα βρείτε στην μοναδική τιμή 14,90 ευρώ (προτεινόμενη λιανική) για το DVD και 21,90 ευρώ (προτεινόμενη λιανική) για το Blu-Ray.

Εσείς, ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα τρία DVD αντίτυπα του «Τα Τελευταία 8 Λεπτά», αν μας γράψτε στα σχόλια παρακάτω: ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη ερμηνεία του Τζέικ Τζίλενχαλ μέχρι σήμερα;

Θυμηθείτε, όταν υποβάλλετε το σχόλιό σας, να σημειώσετε και το email σας – δεν εμφανίζεται στο site, αλλά το χρειαζόμαστε για να σας ενημερώσουμε εάν κερδίσετε.

Ο διαγωνισμός λήγει το βράδυ της Τετάρτης, 12 Οκτωβρίου και οι νικητές θα κληρωθούν και θα ανακοινωθούν το πρωί της Πέμπτης.

Διαβάστε περισσότερα για τα «Τελευταία 8 Λεπτά» εδώ