Buzz

«I Remember You»: Οι Τζεφ Γκόλντμπλαμ & Σαμ Νιλ τραγουδούν τη χαρά τους για το reunion τους στο «Jurassic World: Dominion»

στα 10

Σε διάλειμμα από τα γυρίσματα, οι δύο πρωταγωνιστές τραγούδησαν σε μία αστεία, αγαπησιάρικη σερενάτα τον ενθουσιασμό τους που ξανασυναντιούνται.

«I Remember You»: Οι Τζεφ Γκόλντμπλαμ & Σαμ Νιλ τραγουδούν τη χαρά τους για το reunion τους στο «Jurassic World: Dominion»

Η έκτη ταινία του franchise με τίτλο «Jurassic World: Dominion» συνεχίζει γυρίσματα και οι Σαμ Νιλ και Τζεφ Γκόλντμπλαμ δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Σε βίντεο που τράβηξαν οι ίδιοι (κι έγινε viral από τους θαυμαστές τους) κάθονται στο πιάνο, σε διάλειμμα από το σετ, και τραγουδούν με χιούμορ και νοσταλγία το «I Remember You» του Φρανκ Aϊφιλντ.

Δείτε κι αυτό: Αν δεν έχετε δει ποτέ το «Jurassic Park» (γιατί;), ο Κρις Πρατ κι η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ σάς το αφηγούνται σε 60''

Jeff Goldblum & Sam Neil  607 17 χρόνια πριν στην πρώτη ταινία του franchise, με την υπογραφή του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Τα γυρίσματα του «Jurassic World: Dominion» είχαν ξεκινήσει το Φεβρουάριο και σταμάτησαν λόγω της πανδημίας του covid-19. Ξαναξεκίνησαν τον Ιούλιο με τον Νιλ να ποστάρει μία φωτογραφία του με το σήμα-κατατεθέν καπέλο του ήρωά του και την ατάκα «Hold onto your hats - σύντομα ξαναφοράω το δικό μου!».

Σε σκηνοθεσία Κόλιν Τρέβοροου και σενάριο του ίδιου και της Εμιλι Κάρμαϊκλ, το «Jurassic World: Dominion» (που ο Σαμ Νιλ χαρακτηρίζει «την καλύτερη ταινία όλων!») συνδυάζει την παλιά με τη νέα γενιά των ταινιών της σειράς: Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, αλλά και Λόρα Ντερν, Σαμ Νιλ και Τζεφ Γκόλντμπλαμ.

Η πρεμιέρα του «Jurassic World: Dominion» έχει προγραμματιστεί από τη Universal για τις 11 Ιουνίου του 2021.


Διαβάστε περισσότερα: