Buzz

Οταν το Rotten Tomatoes «σκότωσε» τον Τζον Κάρπεντερ

στα 10

Ο μετρ του κινηματογραφικού τρόμου είχε χθες τα γενέθλιά του. Και το Rotten Tomatoes βρήκε έναν περίεργο τρόπο για να του ευχηθεί!

Οταν το Rotten Tomatoes «σκότωσε» τον Τζον Κάρπεντερ

Ο Τζον Κάρπεντερ είχε χθες τα γενέθλιά του. Ο σκηνοθέτης της «Νύχτας με τις Μάσκες», της «Απειλής» και της «Απόδρασης από τη Νέα Υόρκη» έκλεισε αισίως τα 70 στις 16 Ιανουαρίου, κι όπως ήταν επόμενο, πολλά κινηματογραφικά -και όχι μόνο- sites έσπευσαν να του ευχηθούν χρόνια πολλά στα social media, δημοσιεύοντας παράλληλα αφιερώματα με τις καλύτερες ταινίες της φιλμογραφίας του ή τις δικές του αγαπημένες ταινίες.

Μόνο που το Rotten Tomatoes βρήκε έναν περίεργο τρόπο να του ευχηθεί, υπονοώντας ότι ο μετρ του τρόμου μάς έχει αφήσει χρόνους! Η διάσημη κινηματογραφική ιστοσελίδα δεν δημοσίευσε μεν κάποια είδηση για τον θάνατό του, πόσταρε ωστόσο στο twitter ένα θέμα για τις αγαπημένες του ταινίες, με το εξής συνοδευτικό κείμενο: «Ο Τζον Κάρπεντερ θα γινόταν σήμερα 70 ετών! Γιορτάζουμε τα γενέθλιά του και θυμόμαστε τις πέντε αγαπημένες του ταινίες».

Διαβάστε ακόμη: Οι αγαπημένες ταινίες του Τζον Κάρπεντερ

John Carpenter 607

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν κάποιος ατυχής intern τον μπέρδεψε απλά από κεκτημένη ταχύτητα με τους έτερους τρομολάγνους auteurs Γουές Κρέιβεν ή Τόμπι Χούπερ, που όντως «έφυγαν» το 2015 και το 2017 αντίστοιχα. Οπως και να ‘χει, η δημοσίευση προκάλεσε διάφορα σαρκαστικά σχόλια αναγνωστών, πριν κατέβει βιαστικά, όχι πάντως προτού προκαλέσει την ψύχραιμη απάντηση του ίδιου του σκηνοθέτη, ο οποίος έσπευσε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του.

Και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κάρπεντερ δεν έχει χάσει το χιούμορ του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Rotten Tomatoes, αλλά και την απάντηση του Κάρπεντερ.



Διαβάστε ακόμη