Buzz

Ο Γούντι Αλεν επιλέγει Γιοακίν Φίνιξ

στα 10

Γυρίζοντας τη μία multi-cast ταινία μετά την άλλη (για καλή μας τύχη), ο Γούντι Αλεν στρέφεται σ’ έναν ηθοποιό που μπορεί να μοιάζει αταίριαστος αρχικά, αλλά είμαστε σίγουροι ότι είναι ικανός για όλα.

Ο Γούντι Αλεν επιλέγει Γιοακίν Φίνιξ

Ο Γούντι Αλεν είναι ένας παραγωγικότατος σκηνοθέτης, ο οποίος τις περισσότερες φορές θριαμβεύει, κάποιες άλλες όχι, αλλά ξανά προς τη δόξα τραβά, με καλλιτεχνικούς και οσκαρικούς θριάμβους σαν τη «Θλιμμένη Τζάσμιν» και υπερπηδώντας με αυτοσυγκράτηση προσωπικά και οικογενειακά σκάνδαλα. Η επόμενη ταινία του Γούντι Αλεν είναι ήδη έτοιμη (για πρεμιέρα στην Αμερική στις 24 Ιουλίου), λέγεται «Magic in the Moonlight», πρωταγωνιστούν ο Κόλιν Φερθ, η Εμα Στόουν και η Μάρσια Γκέι Χάρντεν, είναι γυρισμένη στη Νότια Γαλλία και παρακολουθεί τις περιπέτειες ενός σχολαστικού Βρετανού που, προσπαθώντας ν’ αποκαλύψει μια μέντιουμ-τσαρλατάνο, καταλήγει να την ερωτευτεί. It’s a wrap και… πάμε για τα επόμενα!

Η νέα ταινία του Γούντι Αλεν βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Ως συνήθως, τίποτα δεν είναι ακόμα γνωστό για την υπόθεσή της ή τα locations της, παρά ότι θα ξεκινήσει να γυρίζεται ήδη αυτόν τον Ιούλιο. Το μόνο στοιχείο που ανακοινώθηκε επίσημα είναι ότι ο (βασικός; ποιος ξέρει…) πρωταγωνιστής της θα είναι ο Γιοακίν Φίνιξ, που ως τώρα δε μας έχει συνηθίσει σε συμβατικούς, «κανονικούς» ρόλους, αλλά σε προκλητικές ερμηνείες που εκτείνουν το υποκριτικό του ταλέντο πέρα από τα όρια του συνηθισμένου. Πράγμα που στην ουσία κάνει κι αυτόν το ρόλο… πρόκληση!

Διαβάστε ακόμα: