Buzz

Τζάρεντ Λέτο: έλα, έλα πάρε με αγκαλιά!

στα 10

Μία φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τζάρεντ Λέτο έδωσε την αφορμή για ένα από τα πιο διασκεδαστικά meme των τελευταίων μηνών...

Τζάρεντ Λέτο: έλα, έλα πάρε με αγκαλιά!

Ο Τζέρεντ Λέτο, ο συμπρωταγωνιστής του Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ στο «Dallas Buyers' Club», είναι αναμφίβολα ένα παράξενο αγόρι. Ενα στ' αλήθεια εξωτικό πλάσμα, δείγμα των αναγεννησιακών χίπστερς του Χόλιγουντ, το οποίο από την μία ακολουθεί και την παράλληλη καριέρα του ροκ σταρ στο οικογενειακό γκρουπ «30 Seconds to Mars» (που έχει μεγάλο following στην Αμερική) κι από την άλλη βγάζει τα χίπικα ρούχα, φοράει το σμόκιν του και κερδίζει Οσκαρ για την (πραγματικά συγκλονιστική) ερμηνεία του.

Πριν από λίγες μέρες μία βόλτα στο δάσος με το σκύλο του έκανε ανάστατο το Ιντερνετ και τα social media (δε θέλουν και πολύ) πήραν φωτιά.

Ο Λέτο πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του που αγκαλιάζει ένα δέντρο (γνωστή η έκφραση «tree hugger», η οποία χρησιμοποιείται ειρωνικά για τους έντονα δραστήριους ακτιβιστές οικολόγους) και έβαλε μάλιστα τη λεζάντα: «Tree huggin hippy? Guilty!» (Χίπι που αγκαλιάζει δέντρα; Δηλώνω ένοχος!)

1

Και μετά ανέλαβαν όλοι όσοι έχουν φαντασία και... photoshop για να δημιουργήσουν ένα από τα πιο διασκεδαστικά meme των τελευταίων μηνών: φωτογραφίες του να αγκαλιάζει τα πάντα (από το πόδι της Αντζελίνα - θυμάστε το προηγούμενο χολιγουντιανό meme!- μέχρι τον Βραζιλιάνο παππούλη του Μουντιάλ!) κυκλοφόρησαν σωρηδόν.

Μόνο που ο Τζάρεντ έχει χιούμορ και ξέρει να χρησιμοποιεί το buzz γύρω από το όνομά του με τον καλύτερο τρόπο. Τι έκανε με τις ειρωνικές φωτογραφίες; Τις αναδημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram με hashtag "#jaredhugginleto."

Απολαύστε τον!

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Περισσότερος Τζάρεντ Λέτο: