Buzz

Τρέιλερ για το «It Chapter Two»: Οταν μεγαλώνουν τα παιδιά, μεγαλώνει ο τρόμος;

στα 10

Μεγαλύτερη αγωνία, μεγαλύτερο σπλάτερ, μεγαλύτερο ρομάντζο μοιάζει να έχει το sequel του «It» του Αντι Μουσιέτι.

Τρέιλερ για το «It Chapter Two»: Οταν μεγαλώνουν τα παιδιά, μεγαλώνει ο τρόμος;

Το Κακό επιστρέφει στο Ντέρι κάθε 27 χρόνια. Το Κλαμπ των Χαμένων, οι φίλοι με το καλά κρυμμένο, αιματοβαμμένο μυστικό, έχουν ενηλικιωθεί, οι περισσότεροι έχουν φύγει από τη μικρή πόλη κι έχουν τραβήξει ο καθένας το δικό του μονοπάτι. Τώρα επιστρέφουν για να συναντήσουν τον Πένιγουαϊζ στο κοινό τους έδαφος: τον τρόμο.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Ο Αντι Μουσιέτι θέλει το «It: Chapter 2» να είναι μια «συγκλονιστική εμπειρία» για το κοινό

Οταν, πριν δυο χρόνια, ο Αντι Μουσιέτι διασκεύασε για το σινεμά το πρώτο μέρος του μυθιστορήματος του Στίβεν Κινγκ, «Το Αυτό», η ταινία έσπασε, αν όχι τις αντοχές μας στον τρόμο, σίγουρα τα ταμεία, συγκεντρώνοντας πάνω από 700 εκ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις κι έγινε η εμπορικότερη ταινία του είδους, όλων των εποχών. Τώρα, με σεναριογράφο μόνο τον Γκάρι Ντάουμπερμαν του «Annabelle Comes Home» (όχι ακριβώς διαπιστευτήριο, όταν στην πρώτη ταινία συνεργάστηκαν και με τον Τσέις Πάλμερ και τον Κάρι Φουκουνάγκα), ο Μουσιέτι συνεχίζει το opus με το δεύτερο μέρος του βιβλίου του Κινγκ (με ή χωρίς το διαβόητο παιδικό όργιο που περιλαμβάνει), φέρνοντας τους ήρωες ξανά αντιμέτωπους με τον πιο φρικιαστικό κάτοικο του Ντέρι.

it chapter 2 607

Μαζί με το παιδικό καστ της πρώτης ταινίας, στο «It Chapter 2» πρωταγωνιστούν, ως ενήλικες εκδοχές τους, οι Τζέιμς ΜακΑβόι, Τζέσικα Τσαστέιν, Τζέι Ράιαν, Μπιλ Χέιντερ, Αϊζέια Μουσταφά, Τζέιμς Ράνσον, Αντι Μπιν και Μπιλ Σκάρσγκαρντ. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας παρουσιάστηκε χτες στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο - κι αμέσως μετά online - κι αυτά είναι τα πράγματα που σκεφτήκαμε βλέποντάς το για πρώτη φορά:

  • Η χημεία του Τζέιμς ΜακΑβόι και της Τζέσικα Τσαστέιν, ως Μπιλ και Μπεβ, είναι μαγική
  • Το «we made an oath» είναι, πάντα, η εγγύηση μιας προδοσίας
  • Ο στρουμπουλός Μπεν Χάνσκομ μεγάλωσε κι έγινε κουκλάκι (ως Τζέι Ράιαν)
  • Είναι σίγουρο πως όταν μεγαλώσει ο Φιν Γούλφχαρντ θα μοιάζει με τον Μπιλ Χέιντερ
  • Ενας πατέρας που δεν μπορεί να σώσει το παιδί του που απειλείται μπροστά στα μάτια του είναι το πιο κλασικό και αποτελεσματικό χειριστικό εύρημα
  • Κάποιος να κάνει ένα mash-up του «It Chapter Two» με το «Κυνηγώντας το Κόκκινο Μπαλόνι» του Χου Χσιάο-Χσιεν
  • Η Τζέσικα Τσαστέιν θα μπορούσε να πάει από τη σκηνή της τουαλέτας απ' ευθείας στο «Carrie» χωρίς αλλαγή σε ρούχα-μαλλιά-μακιγιάζ

Το «It Chapter Two» έρχεται στις αίθουσες στις 5 Σεπτεμβρίου από την Tanweer - δείτε το τρέιλερ παρακάτω: