Buzz

Είδατε το νέο τρέιλερ του «Inferno»; Στείλτε αμέσως e-mail στον καθηγητή Λάνγκντον

στα 10

Το νέο τρέιλερ της μυστικιστικής περιπέτειας των Ρον Χάουαρντ και Τομ Χανκς θέλει να επικοινωνήσετε άμεσα με τους αρμόδιους!

Είδατε το νέο τρέιλερ του «Inferno»; Στείλτε αμέσως e-mail στον καθηγητή Λάνγκντον

Σας είχαν λείψει οι συνομωσιολογικές περιπέτειες του διάσημου καθηγητή Συμβολολογίας Ρόμπερτ Λάνγκντον; Τότε ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το «Inferno», που αναλαμβάνει να πιάσει το νήμα των σκοτεινών προφητειών εκεί όπου το άφησαν ο «Κώδικας Ντα Βίντσι» και το «Illuminati: Οι Πεφωτισμένοι», διασκευάζοντας τη νέα λογοτεχνική εξτραβαγκάντσα του Νταν Μπράουν.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τομ Χανκς είναι ένας ήρωας για Οσκαρ στο τρέιλερ του «Sully» του Κλιντ Ιστγουντ

Το πιο πρόσφατο best seller του μοσχοπουλημένου συγγραφέα βρίσκει τον καθηγητή Λάνγκντον να ακολουθεί μια σειρά από στοιχεία που αφορούν τον συγγραφέα της «Κόλασης», Δάντη. Οταν όμως ξυπνά με αμνησία σε ένα ιταλικό νοσοκομείο, θα πρέπει να συνεργαστεί με μια γιατρό, ελπίζοντας ότι θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τη χαμένη του μνήμη. Μαζί θα βρεθούν να διασχίζουν κυνηγημένοι την Ευρώπη, σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια σε μια διεθνή συνομωσία που απειλεί να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Φυσικά.

Διαβάστε ακόμη: Δεν το ζήτησε κανείς, αλλά ο Τομ Χανκς και ο Ρον Χάουαρντ ξεκινούν τα γυρίσματα του «Inferno» του Νταν Μπράουν

inferno 607

Το εισπρακτικά αχτύπητο δίδυμο των Ρον Χάουαρντ και Τομ Χανκς επιστρέφει σε ρόλους σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, αντίστοιχα, ενώ στην παρέα τους προστίθεται η Φελίσιτι Τζόουνς, ακολουθώντας μάλλον την παράδοση των γυναικείων χαρακτήρων των προηγούμενων ταινιών, που δεν έχουν και πολλά περισσότερα να κάνουν από το να ακολουθούν καταϊδρωμένες και εμβρόντητες τον συμπρωταγωνιστή τους. Μετά τα δύο πρώτα, περισσότερο αφηγηματικά trailers του «Inferno» (δείτε τα εδώ), το καινούριο, τρίτο και καλύτερο, απολαμβάνει περισσότερο το χάος στο σκοτεινό μυαλό του καθηγητή Λάνγκντον, αλλά και πρωτοτυπεί, δίνοντας σ' εμάς, εσάς, στους θεατές, την εξουσία: στην τελευταία του κάρτα, μάς δίνει την ηλεκτρονική διεύθυνση του Λάνγκντον για να επικοινωνήσουμε απ' ευθείας μαζί του! Στείλτε του e-mail και δείτε τι θα σας απαντήσει... Χορτάστε το τρέιλερ παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη

Inferno poster 2

Inferno poster 1