Buzz

Η κόρη της Τίλντα Σουίντον, Ονορ Σουίντον-Μπερν είναι το αστέρι του Φεστιβάλ του Σάντανς

στα 10

Στα 21 της χρόνια, η κόρη της Τίλντα Σουίντον και του Τζον Μπερν, ξεχωρίζει ως η ανερχόμενη σταρ του τώρα στο «The Souvenir» της Τζοάνα Χογκ.

Η κόρη της Τίλντα Σουίντον, Ονορ Σουίντον-Μπερν είναι το αστέρι του Φεστιβάλ του Σάντανς

Κόρη της Τίλντα Σουίντον και του Σκοτσέζου θεατρικού συγγραφέα και καλλιτέχνη Τζον Μπερν, η Ονορ Σουίντον - Μπερν παίζει για δεύτερη φορά την κόρη της μαμάς της, αυτή τη φορά ως ενήλικη, στο «The Souvenir» της Τζοάνα Χογκ που έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Σάντανς και ξεχώρισε ήδη ως μια από τις ταινίες που θα συζητηθούν μέσα στη χρονιά.

Την πρώτη φορά που Ονορ Σουίντον-Μπερν έπαιξε την κόρη της Τίλντα Σουίντον στο σινεμά ήταν σε ηλικία 11 ετών, το 2009 στο «Είμαι ο Ερωτας» του Λούκα Γκουαντανίνο, ενώ έκτοτε, σύμφωνα με την επιθυμία της ίδιας της Τίλντα Σουίντον, κανείς δεν είχε ακούσει περισσότερα γι' αυτήν ή και για τον δίδυμο αδερφό της Ξαβιέ.

The Souvenir 607 Η Ονορ Σουίντον-Μπερν σε σκηνή από το «The Souvenir»

Στο «The Souvenir», με το όνομα του Μάρτιν Σκορσέζε στην παραγωγή, η Ονορ Σουίντον - Μπερν υποδύεται μια νεαρή σπουδάστρια σινεμά στη δεκαετία του '80, η οποία πρέπει να αντιμετωπίσει τη ψυχρή μητέρα της, το σεξισμό της κοινότητας επειδή είναι γυναίκα και τον έρωτά της για έναν νεαρό που δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται ότι είναι.

Η ταινία θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη (στο δεύτερο μέρος μαζί με την Σουίντον - Μπερν παίζει ο Ρόμπερτ Πάτινσον), αλλά ήδη από την πρώτη ταινία, η νεαρή ηθοποιός ξεχώρισε για την ερμηνεία της, στο καλύτερο δυνατό ντεμπούτο που θα μπορούσε να σκεφτεί.

Δείτε την παρακάτω από την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ του Σάντανς, μαζί με τη σκηνοθέτη της, Τζοάνα Χογκ και τον συμπρωταγωνιστή της, Τομ Μπερκ.


Honor Swinton-Byrne 607

Honor Swinton-Byrne 607

Honor Swinton-Byrne 607

Honor Swinton-Byrne 607