Buzz

«Holy Terror»: Ο Φρανκ Μίλερ μας συστήνει έναν καινούριο ήρωα

στα 10

Μπορεί να μην αφορά άμεσα το σινεμά, τουλάχιστον προς το παρόν, αλλά ένα καινούριο κόμικ από τον δημιουργό του «Sin City» και του «300», ασφαλώς μας ενδιαφέρει. Πόσο μάλλον όταν έχει ένα τόσο κινηματογραφικό «τρέιλερ».

«Holy Terror»: Ο Φρανκ Μίλερ μας συστήνει έναν καινούριο ήρωα
Το αίμα δείχνει καλύτερο σε ασπρόμαυρο

Ξεκίνησε σαν ένα σχέδιο για την DC Comics, με ήρωα τον Batman, τίτλο «Holy Terror, Batman» και νοοτροπία προπαγάνδας, αφού στην ιστορία ο άνθρωπος νυχτερίδα «θα κλώτσαγε τον κώλο της Αλ Κάιντα», όπως χαρακτηριστικά δήλωνε ο Μίλερ.

Από την πρώτη του ανακοίνωση το 2006 όμως, η συμφωνία με την DC χάλασε, ο Batman εγκατέλειψε το σχέδιο, η Gotham έγινε Empire City και ο ήρωας ονομάζεται πλέον Fixer.

Αυτό μου έμεινε ίδιο, είναι η ωμή δύναμη του σκίτσου του Μίλερ, η βασική δομή της ιστορίας, αυτή ενός ανίκητου, μοναχικού ήρωα που καθαρίζει τους δρόμους μιας τσακισμένης μεγαλούπολης, κι ελπίζουμε η αλήθεια μιας παλιότερης δήλωσης του δημιουργού, ότι το Holy Τerror «θα προσβάλει και θα ενοχλήσει τους πάντες».

Η κυκλοφορία του αναμένεται τον Σεπτέμβριο από την νεοσύστατη Legendary Comics, αλλά αν δεν μπορείτε να περιμένετε οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη αρχίσει.