Buzz

No shit Sherlock! Πρώτο τρέιλερ του «Holmes and Watson»

στα 10

Ξεχάστε τους Σέρλοκ Χολμς και Τζον Γουάτσον που ξέρατε.

No shit Sherlock! Πρώτο τρέιλερ του «Holmes and Watson»

Οι ιστορίες του Σερ Αρθουρ Κόναν Ντόιλ με πρωταγωνιστή τον διάσημο ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς και τον βοηθό του Δρ. Τζον Γουάτσον, έχουν μεταφερθεί αρκετές φορές στη μεγάλη οθόνη, και μάλιστα σε διάφορα είδη. Από ταινία αστυνομικού μυστηρίου, μέχρι και τρόμου και, η αρκετά πιο πρόσφατη, σε περιπέτεια. Τώρα, γιατί όχι, και σε φαρσοκωμωδία.

Οι Γουίλ Φέρελ και Τζον Σι Ράιλι συνεργάζονται και πάλι μαζί στην ταινία «Holmes and Watson», για να ενσαρκώσουν το πιο διάσημο δίδυμο στην ιστορία της αστυνομικής λογοτεχνίας με τον δικό τους κωμικό τρόπο, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ιταν Κόεν, γνωστός για το σενάριο του «Tropic Thunder» και για την σκηνοθεσία του «Get Hard». Αυτή την φορά οι Χολμς και Γουάτσον πρέπει να σώσουν την Βασίλισσα Βικτώρια από τα νύχια του Μοριάρτι και μάλλον τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαν προγραμματίσει.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζον Σι Ράιλι και ο Στιβ Κούγκαν είναι ο Χοντρός και ο Λιγνός στο τρέιλερ του «Stan & Ollie»

holmes and watson 607

holmes and watson 607

Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μοιάζει σαν μια παρωδία των ταινιών του Γκάι Ρίτσι, με αρκετές δόσεις από σλάπστικ χιούμορ που θα έκαναν ακόμη και τον Μελ Μπρουκς περήφανο. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης και οι Ρέιφ Φάινς, Χιού Λόρι, Στιβ Κούγκαν και Ρεμπέκα Χολ.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα:

holmes and watson poster 607