Φεστιβάλ / Βραβεία

Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2016 - Live Blog: H απονομή με τον τρόπο του Flix

στα 10

Το Flix βρέθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου και σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν στην 7η Απονομή των Βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου με μεγάλο νικητή το «Τετάρτη 04.45» του Αλέξη Αλεξίου.

Flix Team
Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2016 - Live Blog: H απονομή με τον τρόπο του Flix

Για έβδομη χρονιά, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου απονέμει τα ετήσια βραβεία της, τα οποία φέτος αποκτούν και όνομα «Ιρις 2016», στις ελληνικές ταινίες της χρονιάς που πέρασε και το Flix θα βρίσκεται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση για να σας μεταφέρει «ζωντανά» τη μεγάλη βραδιά του ελληνικού σινεμά.

Μείνετε μαζί μας για να παρακολουθήσουμε την τελετή που θα παρουσιάσουν οι Γιώργος Νανούρης και Λένα Παπαληγούρα σε σκηνοθεσία του Νίκου Σούλη, να χειροκροτήσουμε την Βανέσα Ρεντγκρέιβ που είναι το φετινό τιμώμενο πρόσωπο της Ακαδημίας - τόσο για το κινηματογραφικό όσο και για το ακτιβιστικό της έργο -, να μάθουμε αν το «Τετάρτη 04.45» του Αλέξη Αλεξίου που έχει και τις περισσότερες υποψηφιότητες θα επικρατήσει και στα βραβεία.

Η τελετή ξεκινάει στις 21.00 της Δευτέρας 28 Μαρτίου.

Ο ΟΤΕ ΤV, μεγάλος χορηγός της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου θα προβάλλει την τελετή αποκλειστικά στο ΟΤΕ CINEMA 2 την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 20.15.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh