Buzz

H Σοφία Κόπολα είναι στο γύρισμα...

στα 10

Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του «The Bling Ring», της καινούριας ταινίας της Σοφία Κόπολα δεν δείχνει ούτε την Εμα Γουάτσον που πρωταγωνιστεί, ούτε το διασημότερο μετά τον Φράνσις μέλος της οικογένειας Κόπολα...

H Σοφία Κόπολα είναι στο γύρισμα...

Ωστόσο, ας δείξουμε σεβασμό στον παπαράτσι που κατάφερε να αποσπάσει αυτό το στιγμιότυπο που απεικονίζει τον Γκάβιν Ρόσντεϊλ που οι πιο μεγάλοι θα γνωρίζετε ως frontman των Bush και οι νεότεροι ως τον σύζυγο της Γκουέν Στεφάνι. Από τη σκηνή (στην οποία ο Ρόσντεϊλ φοράει χειροπέδες) συμπεραίνει κανείς πως υποδύεται τον Ρίκι, έναν ιδιοκτήτη night clubs που συμμαχεί μαζί με τη συμμορία των νεαρών ληστών που έμεινε γνωστή επειδή μέσα σε διάστημα ενός χρόνου «ξάφρισε» 3 εκατομμύρια δολάρια μετά από επιδρομή στα σπίτια διασήμων στο Μπέβερλι Χιλς, ανάμεσα τους αυτά της Πάρις Χίλτον, του Ορλάντο Μπλουμ και της Λίντσεϊ Λόχαν.

Αυτή είναι και η επίσημη υπόθεση του «Τhe Bling Ring» (αυτό ήταν το παρατσούκλι των νεαρών ληστών) που γυρίζεται αυτές τις μέρες στο Λος Αντζελες και αποτελεί την πρώτη ταινία της Κόπολα που βασίζεται σε μια πραγματική ιστορία.

Το σενάριο που δημοσιοποιήθηκε λίγες μέρες πριν περιγράφεται ήδη από ειδικούς ως «ακόμη μια ταινία της Σοφία Κόπολα πάνω στο κενό και τη μοναξιά της δημοσιότητας» ενώ ξεκινάει (όπως πρόδωσε ένα tweet της Νικόλ Ρίτσι!) με τη συμμορία να εισβάλλει σε μια βίλα στο Χόλιγουντ αλλά και σκηνές από τη σύλληψη τους και αποσπάσματα από συνεντεύξεις τους κατά τη διάρκεια της δίκης τους.

Πρωταγωνιστής του «Τhe Bling Ring» είναι ο Μαρκ (Ισραελ Μπρουσάρντ), ένας φανατικός της μόδας και κρυφός γκέι που ερωτεύεται την Αμερικανοκορεάτισσα Ρεβέκκα (Κέιτι Τσανγκ). Η Εμα Γουάτσον (ας ξεχάσουμε πλέον την Ερμιόνη...) υποδύεται τη Νίκι, ένα μέλος της συμμορίας, μια όμορφη έφηβη της οποίας η μητέρα είναι πρώην μοντέλο του Playboy η οποία έχει μεγαλώσει με την εμμονή της μητέρας της για τη διασημότητα και το εύκολο χρήμα.

Αναμένοντας περισσότερα, διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους «The Bling Ring» και τη συμμετοχή της Εμα Γουότσον στην ταινία.