Buzz

Η Ρούνι Μάρα σε ταινία του Σπάικ Τζόνζι; Το λες και...epic!

στα 10

Ο Σπάικ Τζόνζι έχει να κάνει ταινία από το «Where the Wild Things Are» του 2009. Οπότε και μόνο το νέο ότι ξεκινάει καινούρια ταινία θα αρκούσε. Αν αυτό συμπληρώνεται από τη συμμετοχή της Ρούνι Μάρα στο πρωταγωνιστικό καστ, τότε ας παίξουν μουσικές!

Η Ρούνι Μάρα σε ταινία του Σπάικ Τζόνζι; Το λες και...epic!
O Σπάικ Τζόνζι στα γυρίσματα του «Where the Wild Things Are»

Πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε αν το σενάριο που έγραψε ο Σπάικ Τζόνζι για την ιστορία ενός άνδρα που ερωτεύεται τη φωνή ενός κομπιούτερ, είναι το ίδιο που υποτίθεται ότι είχε γράψει μαζί με τον Τσάρλι Κάουφμαν (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Αυτό, όμως που ήδη γνωρίζουμε είναι ότι στην «ατιτλοφόρητη» ακόμη ταινία του Τζόνζι - μήπως να την πει ««Electric Dreams Revisited»; - πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ, η Εϊμι Ανταμς, η Σαμάνθα Μόρτον και τώρα η Ρούνι Μάρα που αντικατέστησε την πρώτη επιλογή του σκηνοθέτη, την Κάρεϊ Μάλιγκαν.

Η ταινία του Τζόνζι θα είναι η επόμενη ταινία που θα γυρίσει η Μάρα μετά το «The Bitter Pill» του Στίβεν Σόντερμπεργκ που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε γυρίσματα, ενώ έχει κλείσει ακόμη ρόλο στην καινούρια ταινία του Τέρενς Μάλικ (αυτή που θα λεγόταν «Lawless» πριν ο Τζον Χίλκοουτ δανειστεί τον τίτλο). Από την άλλη η Κάρεϊ Μάλιγκαν δεν έχει παράπονο, αφού παίζει στο «Inside Liewyn Davis» των αδερφών Κοέν και στον «Υπέροχο Γκάτσμπι» του Μπαζ Λούρμαν.

Και μεταξύ μας προτιμούμε Ρούνι Μάρα σε κάθε περίπτωση. Πόσο μάλλον σε μια ταινία του Σπάικ Τζόνζι...