Buzz

H Πενέλοπε Κρουζ δε λέει ποτέ όχι στον Πέδρο Αλμοδόβαρ

στα 10

Ολοκληρώνοντας το καστ της νέας του ταινίας «Los Amantes Pasajeros», ο Πέδρο Αλμοδόβαρ χαρίζει ακόμη ένα ρόλο στη μούσα του, Πενέλοπε Κρουζ...

H Πενέλοπε Κρουζ δε λέει ποτέ όχι στον Πέδρο Αλμοδόβαρ

Φτάνοντας αισίως στην πέμπτη συνεργασία τους («Καυτή Σάρκα», «Ολα για τη Μητέρα Μου», «Volver», «Ραγισμένες Αγκαλιές»), ο Πέδρο Αλμοδόβαρ και η Πενέλοπε Κρουζ ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστούν και στην καινούρια ταινία του Ισπανού σκηνοθέτη «Los Amantes Pasajeros» που ξεκινάει τα γυρίσματα της μέσα στο καλοκαίρι του 2012.

Οι «Περαστικοί Εραστές», όπως μεταφράζεται ελεύθερα ο τίτλος της ταινίας, αποτελούν τη μεγάλη επιστροφή του Αλμόδόβαρ στην κωμωδία τύπου «Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης» και αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας τουριστών που θα κινδυνεύσουν κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από την Ισπανία στο Μεξικό.

Στην ταινία, εκτός από την Κρουζ, πρωταγωνιστούν παλιοί αγαπημένοι ηθοποιοί του Αλμοδόβαρ, όπως η Παθ Βέγκα («Μίλα της»), η Λόλα Νουτένιας («Volver»), η Σεσίλια Ροθ («Ολα για τη Μητέρα Μου») και ο Χαβιέρ Καμάρα («Μίλα της»).

Η Πενέλοπε Κρουζ από την άλλη, αναμένεται να απασχολήσει ποικιλοτρόπως την κινηματογραφική σεζόν που ακολουθεί, τόσο με το ρόλο της στο «To Rome With Love» του Γουντι Αλεν (στη δεύτερη συνεργασία του μετά το «Vicky Cristina Barcelona»), όσο και με την επιθυμία της να πρωταγωνιστήσει στο «The Counselor» του Ρίντλεϊ Σκοτ σε σενάριο του Κόρμακ ΜακΚάρθι και συμπρωταγωνιστές τον Μάικλ Φασμπέντερ, τον Μπραντ Πιτ, την Κάμερον Ντίαζ και το σύζυγο της, Χαβιέ Μπαρδέμ.

Διαβάστε περισσότερα για τους «Περαστικούς Εραστές» του Πέδρο Αλμοδόβαρ και ακούστε το playlist που έφτιαξε ειδικά το Flix.gr με τις μουσικές που εμπνέουν τον Ισπανό σκηνοθέτη κατά την προετοιμάσια των γυρισμάτων της ταινίας.