Buzz

H Μίνι Μάους είναι ανορεξική!

στα 10

Αν το σκεφτεί κανείς καλύτερα, η Μίνι Μάους δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει τοπ μόντελ με το σώμα που έχει. Μια μικρή επέμβαση νευρικής ανορεξίας, όμως, μπορεί να στείλει τελικά οποιονδήποτε στην πασαρέλα...

H Μίνι Μάους είναι ανορεξική!

Γυρισμένο σε συνεργασία του Barney's NY και της Disney, το «Electric Holiday» θα μπορούσε να είναι ένα χαριτωμένο βίντεο όπου οι πιο γνωστοί ήρωες της Disney εισβάλλουν με τσαμπουκά στο χώρο της μόδας.

Μόνο που τα πράγματα αποδείχθηκαν πιο σοβαρά, καθώς το ταξίδι της Μίνι Μάους (που είναι και πρωταγωνίστρια του μικρού μήκους animation που μπορείτε να δείτε παρακάτω) στους υψηλούς οίκους μόδας του Παρισιού την βρίσκει με αλλαγμένη σιλουέτα, τόσο ώστε όχι μόνο να είναι αγνώριστη αλλά και επικίνδυνα ανορεξική.

Μαζί της από τη Χιονάτη μέχρι την Λίντα Εβαντζελίστα σε ακόμη ένα σοβαρό λόγο για να επιβεβαιώσει κανείς το πόσο ενσωματωμένη στην ποπ κουλτούρα βρίσκεται η Disney, ακόμη κι όταν όλα δείχνουν πως οι εποχές την ξεπερνούν...

Δείτε παρακάτω το βίντεο και χαζέψτε τις φωτογραφίες και είμαστε σίγουροι πως θα συμφωνήσετε πως ακόμη και η ίδια η Μίνι Μάους - αν μπορούσε να έχει γνώμη - θα προτιμούσε κατά πολύ τον fashion εαυτό της!


1

2

2

3

5

6

7

8

9

10

11

12

Tags: Disney