Buzz

Η Κριστίνα Χέντρικς αναμετριέται με το εκτόπισμα του άντρα

στα 10

Τη δυναμική μητέρα ενός αδύναμου αλλά όχι αδύνατου εφήβου θα υποδυθεί η Κριστίνα Χέντρικς στην επόμενη ταινίας της, το «Measure of a Man», από τον σεναριογράφο του «A Single Man», Ντέιβιντ Σκερς.

Η Κριστίνα Χέντρικς αναμετριέται με το εκτόπισμα του άντρα

Αφού το «Mad Men» είναι ωραιότερο κι από κινηματογράφο, η Κριστίνα Χέντρικς οδηγεί τα επόμενα βήματά της προς το σινεμά. Πρωταγωνίστρια στην πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Ράιαν Γκόσλινγκ, το «How to Catch a Monster» που γυρίζεται αυτόν τον καιρό, η Χέντρικς βάζει μπροστά μια ακόμα ταινία όπου θα υποδυθεί τη μητέρα ενός αγοριού, με διαφορετικό όμως ύφος.

Η ταινία «Measure of a Man», με σκηνοθέτη τον σεναριογράφο του «A Single Man», Ντέιβιντ Σκερς, διασκευάζει το μυθιστόρημα του Ρόμπερτ Λίπσαϊτ, «One Fat Summer». Ηρωας της ταινίας είναι ο έφηβος Μπόμπι Μαρκς που περνά τις χειρότερες καλοκαιρινές διακοπές του, μια χρονιά στη δεκαετία του ‘70. Ο Μπόμπι απεχθάνεται τη ζέστη: εκεί όπου οι περισσότεροι πετάνε τα μακρυμάνικα πουκάμισα και τα παντελόνια με χαρά, ο Μπόμπι, που δεν μπορεί ούτε να κουμπώσει τη ζώνη του ούτε να σκύψει μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών του γιατί η κοιλιά του τον εμποδίζει, βασανίζεται για όσο διαρκούν οι διακοπές του στη Λίμνη Ράμσον.

Επιπλέον, οι γονείς του μαλώνουν ασταμάτητα, η καλύτερή του φίλη, η Τζόνι, επιστρέφει απρόσμενα στη Νέα Υόρκη, ο στριμμένος γείτονας, ο Δρ. Καν, τον υποχρεώνει να περιποιείται τον κήπο μέχρι που δεν μπορεί να σταθεί άλλο όρθιος και ο προηγούμενος υπάλληλος του γείτονα παραμονεύει στη γωνία για να τον εκδικηθεί που του πήρε τη δουλειά. Αλλά ο Μπόμπι Μαρκς δεν είναι μόνο ένα αγόρι που ζυγίζει 100 κιλά, είναι πολλά περισσότερα πράγματα κι αυτό εδώ το καλοκαίρι θ’ ανακαλύψει πόσο τρομακτική αλλά και συναρπαστική μπορεί να γίνει η ζωή του.

Η Κριστίνα Χέντρικς, φυσικά, θα υποδύεται τη μητέρα του Μπόμπι, μια γυναίκα που βλέπει το γάμο της να καταρρέει εξαιτίας της λαχτάρας της για ανεξαρτησία.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα, διαβάστε τα πάντα για το «How to Catch a Monster» του Ράιαν Γκόσλινγκ, ή ανακεφαλαιώστε όσα ξέρετε για την Τζόαν στα recaps από τα φετινά επεισόδια «Mad Men».