Buzz

H φωνή της Σκάρλετ Γιόχανσον λιώνει μέχρι και τους... πάγους!

στα 10

Η Σκάρλετ Γιόχανσον τραγουδάει ένα τραγούδι για τους τίτλους τέλους του ντοκιμαντέρ «Chasing Ice» και βάζει υποψηφιότητα για Οσκαρ τραγουδιού. Ακούστε πώς η φωνή της θα σας κάνει να λιώσετε!

H φωνή της Σκάρλετ Γιόχανσον λιώνει μέχρι και τους... πάγους!

Γραμμένο από τον Tζ. Ραλφ, τον αυτοδίδακτο νεοϋορκέζο που υπέγραψε τα soundtracks του «Man on Wire» και το «The Cove», το «Before my Time» που ερμηνεύει η Σκάρλετ Γιόχανσον και κλείνει το ντοκιμαντέρ του Τζεφ Ορλόφσκι «Chasing Ice», βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη λίστα με τα 75 τραγούδια που πληρούν τις προϋποθέσεις για να μπουν στην πεντάδα των φετινών Οσκαρ.

Ταυτόχρονα και η μουσική του Τζ. Ραλφ βρίσκεται και αυτή ανάμεσα στα 104 μουσικά σκορ που θα διεκδικήσουν μια θέση στην πεντάδα της καλύτερης μουσικής, αλλά και το ίδιο το «Chasing Ice» βρίσκεται ανάμεσα στα 15 ντοκιμαντέρ που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τη ψήφο της Ακαδημίας.

Εχοντας ήδη κερδίσει διάκριση φωτογραφίας στο Φεστιβάλ του Σάντανς, όπου και έκανε την επίσημη πρεμιέρα του, αλλά και έχοντας ταξιδέψει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου (South By Southwest, Hot Docs, Palo Alto κ.ά.), το «Chasing Ice» αφηγείται την ιστορία του Τζέιμς Μπάλογκ, φωτογράφου του National Geographic, ο οποίος έφτασε στην Αρκτική για να απαθανατίσει το λιώσιμο των πάγων, πριν αντιληφθεί πως τα στοιχεία που ξεκίνησε να συλλέγει ήταν η πιο αδιάσειστη απόδειξη γύρω από την ανοιχτή συζήτηση της τρομακτικής κλιματικής αλλαγής του πλανήτη.

Δείτε παρακάτω τους τίτλους τέλους του ντοκιμαντέρ που συνοδεύονται από το τραγούδι «Before my Time» το οποίο ερμηνεύει η Σκάρλετ Γιόχανσον και στο οποίο παίζει βιολί ο διάσημος Αμερικάνος βιολονίστας Tζόσουα Μπελ.


Περισσότερη Σκάρλετ Γιόχανσον εδώ...