Buzz

Η Νάταλι Ντόρμερ του «Game of Thrones» στο νέο βίντεο κλιπ του Hozier

στα 10

O Hozier, που παρακαλεί εδώ και μήνες μέσα από τα ραδιόφωνά μας να τον πάει κάποιος στην εκκλησιά, έχει καινούργιο single: «Someone New». Στο βίντεο πρωταγωνιστεί η Νάταλι Ντόρμερ («Game of Thrones») φιλώντας μία σειρά από αγνώστους στη νυχτερινή Νέα Υόρκη. Δείτε το!

Η Νάταλι Ντόρμερ του «Game of Thrones» στο νέο βίντεο κλιπ του Hozier

Ο Ιρλανδός μουσικός και τραγουδιστής Hozier, ναι το αγόρι του «Take me to Church», μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single. Το «Someone New» έκανε το ντεμπούτο του χθες βράδυ και μαζί κι ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια μία γνωστή φυσιογνωμία. Αναρωτιόμασταν που εξαφανίστηκε η Μάρτζερι μετά τη δολοφονία του Τζόφρι και μετά την απόπειρα να ανοίξει τα πλοκάμια της προς την κατεύθυνση του ακόμα μικρότερου γιου της Σέρσεϊ. Στους νυχτερινούς δρόμους της Νέας Υόρκης, τα υπόγεια μπαρ, τις ταράτσες και τα βαγόνια του μετρό, φιλώντας αγνώστους;

Ναι η μοιραία ξανθιά του βίντεο είναι η Νάταλι Ντόρμερ, οι για λίγες ώρες σύζυγος του Τζόφρι στο «Game of Thrones», με το ακόμα ασύμμετρο κούρεμα να οφείλεται όμως στο φουτουριστικό ρόλο της στο «Hunger Games».

Ο Hozier εμφανίζεται κι αυτός ως αμυδρή σιλουέτα να τραγουδά για τον ήρωα (ηρωίδα στο βίντεο) που προτιμά να ερωτεύεται ξένους, κάθε μέρα και κάποιον διαφορετικό. Οσα διαδραματίζονται είναι οι one-night-stand περιπέτειες μίας γυναίκας ή όσα ονειρεύεται να τολμήσει στη φαντασία της.

Το βίντεο σκηνοθέτησε ο Δουβλινέζος Αντονι Μπερν (και σύντροφος της Ντόρμερ), ενώ η σεναριακή ιδέα ανήκει στον Τζον Χόζιερ Μπερν, αδελφό του Hozier.

Απολαύστε το:

.

Διαβάστε περισσότερα: