Buzz

Spoiler alert: αυτές οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Game of Thrones» προδίδουν ότι... ήρθε η στιγμή που περιμέναμε!

στα 10

Προσοχή spoilers! Μην ανοίξετε το κείμενο αν δε θέλετε να μάθετε ποιοι δύο χαρακτήρες γυρίζουν, πλέον, τις κοινές σκηνές τους μαζί.

Flix Team
Spoiler alert: αυτές οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Game of Thrones» προδίδουν ότι... ήρθε η στιγμή που περιμέναμε!

O 7oς κύκλος «Game of Thrones» απαιτεί υπομονή. Θα αργήσει να ξεκινήσει (πάμε για καλοκαίρι του 2017), δεν έχουμε πλέον υλικό από τα βιβλία για να γνωρίζουμε τι θα γίνει και τα νέα των γυρισμάτων είναι... ανύπαρκτα, σύμφωνα με τις παραδόσεις της μυστικοπαθούς παραγωγής.

Δείτε κι αυτό: Στα γυρίσματα του 7ου κύκλου του «Game of Thrones» μέσω Instagram

Και μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες για την πλοκή αυτού του κύκλου (τις οποίες αποφύγαμε να αναμεταδώσουμε), μία σειρά, ωστόσο, από φωτογραφίες παπαράτσι επιβεβαιώνουν γλαφυρά κάτι που... περιμέναμε εδώ και χρόνια.

Ο Χειμώνας ήρθε. Κι όχι μόνο.

[Spoilers: μη διαβάσετε παρακάτω αν δε θέλετε αποκαλύψεις]

Game of Thrones 7 shooting 607 1

Δείτε ακόμη: Η Εμίλια Κλαρκ δεν περνάει καλά στα γυρίσματα του «Game of Thrones 7»

Μέσα από κόκκο και κακή ποιότητα, μία μεγάλη στιγμή της σειράς επιβεβαιώνεται: στις 25 Οκτωβρίου, η Εμίλια Κλαρκ (Ντενέρις Ταργκέριεν και μητέρα των δράκων) κι ο Κιτ Χάρινγκτον (ο αναστημένος Τζον Σνόου) βρίσκονταν σε κοινά γυρίσματα στο Μπιλμπάο της Ισπανίας. Μαζί τους κι ο Πίτερ Ντίνκλατζ (Τίριον Λάνιστερ) και η Νάταλι Εμάνουελ (Μισάντεϊ).

Ντενέρις και Τζον Σνόου, επιτέλους μαζί! Ανυπομονούμε!

Δείτε κι αυτό: Μια επιστροφή που κάνει πιο όμορφο τον έβδομο κύκλο του «Game of Thrones»

Game of Thrones 7 shooting 607 2

Game of Thrones 7 shooting 607 3

Game of Thrones 7 shooting 607 4

Game of Thrones 7 shooting 607 5

Game of Thrones 7 shooting 607 6

Game of Thrones 7 shooting 607 7

Περισσότερο «Game of Thrones»