Buzz

Το αφιέρωμα του περιοδικού Empire στο «Furiosa»

στα 10

Το βρετανικό περιοδικό κυκλοφορεί με τρία νέα υπέροχα εξώφυλλα, αλλά και μια νέα αποκλειστική φωτογραφία από την ταινία.

Το αφιέρωμα του περιοδικού Empire στο «Furiosa»

Το «Furiosa», το πολυαναμενόμενο πρίκουελ του «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» σε σκηνοθεσία του Τζορτζ Μίλερ είναι ήδη μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της νέας χρονιάς.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας, η οποία αποκαλύπτει λίγα περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα της Φουριόσα, αναφέρει πως «καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Furiosa αρπάζεται από το Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον Πολέμαρχο Ντεμέντους. Ταξιδεύοντας στην έρημο συναντούν την Ακρόπολη στην οποία κυβερνά ο Immortal Joe. Καθώς οι δύο Τύραννοι πολεμούν για κυριαρχία, η Furiosa πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες καθώς συγκεντρώνει τα μέσα για να βρει το δρόμο για το σπίτι της.»

Την συγκεκριμένη ορδή την είχαμε δει και το «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» καθώς η Furiosa προσπαθούσε να ελευθερώσει τις Συζύγους και να επιστρέψουν στο Πράσινο Μέρος, αλλά θα είναι η πρώτη φορά που θα μάθουμε για αυτούς και το π;vς θα ταιριάξουν σε όλη αυτή την μυθολογία του σύμπαντος του Mad Max.

To νέο τεύχος του περιοδικού Empire είναι αφιερωμένο στην πολυαναμενόμενη ταινία του Μίλερ κυκλοφορώντας με τρία πανέμορφα εξώφυλλα, αλλά και για να γιορτάσει την σημερινή Ημέρα της Γυναίκας αποκάλυψε μια αποκλειστική νέα φωτογραφία από τη «Furiosa».

Διαβάστε ακόμα: What a lovely day! Εφτασε το πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ του «Furiosa»

furiosa empire

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Ανια Τέιλορ-Τζόι, στον ρόλο του εμβληματικού ρόλου της Furiosa, o Κρις Χέμσγουορθ (ο οποίος εδώ θα παίξει τον ρόλο του κακού) και οι Τομ Μπούρκ, Αλάιλα Μπράουν και Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ.

Ο Μίλερ υπογράφει και το σενάριο, μαζί με τον Νίκο Λαθούρις, και την παραγωγή μαζί με τον Νταγκ Μίτσελ.

Το «Furiosa» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Μαΐου 2024.

furiosa empire

furiosa empire

furiosa empire