Buzz

Η Ελσα, η Αννα και όλη η παρέα επιστρέφουν στο πρώτο υπέροχο τρέιλερ του «Frozen 2»

στα 10

Let it go #not

Η Ελσα, η Αννα και όλη η παρέα επιστρέφουν στο πρώτο υπέροχο τρέιλερ του «Frozen 2»

H επιτυχία του πρώτου «Frozen» είναι τόσο μεγάλη, ακόμα και για τα στάνταρ των ταινιών της Disney, που πλέον δεν χρειάζονται αποδείξεις. Ο κόσμος αγάπησε την Ελσα, την Αννα και όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες, ενώ ακόμα και σήμερα υπάρχουν αρκετοί που ακούνε και τραγουδάνε το κλασσικό πια «Let it Go».

Αρκετοί ήταν αυτοί που ήθελαν να επιστρέψουν στον κόσμο του Αρεντελ και να ζήσουν μια νέα περιπέτεια μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες. Και επιτέλους μετά από καιρό αναμονής η Disney μας φέρνει το πρώτο teaser της ταινίας «Frozen 2» και όλη η παρέα είναι εδώ.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε τον Γουίλ Σμιθ ως μπλε τζίνι στο νέο τρέιλερ του «Aladdin»

frozen 2 607

frozen 2 607

frozen 2 607

Το τρέιλερ δείχνει αρκετά έντονο με μια σκοτεινή ατμόσφαιρα να το τυλίγει, καθώς μια αόρατη απειλή φαίνεται να τρομοκρατεί τους ήρωές μας. Ούτε μια λέξη δεν ακούγεται στο 2λεπτο αυτό βίντεο, με μια νέα ενορχήστρωση του τραγουδιού «Vuelie» να το πλαισιώνει, αλλά όλα δείχνουν πως πρόκειται για άλλη μια επική περιπέτεια την οποία θα απολαύσουμε στις οθόνες μας τον Νοέμβριο του 2019.



Μαζί με το τρέιλερ κυκλοφόρησε και το πρώτο πόστερ της ταινίας, το οποίο, σύμφωνα με τον Τζος Γκαντ, ο οποίος δανείζει την φωνή του στον χιονάνθρωπο Ολαφ, κρύβει κάποια μυστικά και η απάντηση που δίνει κάποιος ίσως έχει κάποια spoiler για την ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Welcome to the circus: Νέο τρέιλερ για το «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον

frozen 2 poster 607

frozen 2 poster 607