Φεστιβάλ / Βραβεία

«Free Camping»: Μια ελληνική μικρού μήκους στο Short Film Corner των Καννών

στα 10

Το φιλμ της Βάγιας Δανιηλίδου και του Κωνσταντίνου Τοπάλη συμμετέχει στο επαγγελματικό τμήμα για τις ταινίες μικρού μήκους του 67ου Φεστιβάλ Καννών.

«Free Camping»: Μια ελληνική μικρού μήκους στο Short Film Corner των Καννών

Θέλοντας να δώσει ένα βήμα στους δημιουργούς των ταινιών μικρού μήκους να προβάλλουν την δουλειά τους και να συναντηθούν με παραγωγούς, αγοραστές, διανομείς και φεστιβάλ, το Short film Corner ιδρύθηκε το 2011 από το φεστιβάλ των Καννών, σαν ένα παράλληλο επαγγελματικό τμήμα στα πλαίσια του.

Το επίσημο πρόγραμμα των ταινιών μικρού μήκους του φεστιβάλ προβάλλεται στο διαγωνιστικό τμήμα των ταινιών μικρού μήκους, όμως και οι (πολλές περισσότερες) ταινίες που συμμετέχουν στο Shotr Film Corner επιλέγονται από μια επιτροπή μέσα από μια πληθώρα συμμετοχών.

Φέτος ανάμεσα στις μικρού μήκους του Short Film Corner συναντάμε την ταινία Βάγιας Δανιηλίδου και του Κωνσταντίνου Τοπάλη «Free Camping», την ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού, του Μίμη και της Θεανώς που ζουν και δουλεύουν στην Ολλανδία κι έρχονται να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα, κάνοντας ελεύθερο camping σε μια απομονωμένη παραλία.

1

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ταινία στην επίσημη σελίδα της facebook και να δείτε ένα teaser, στο βίντεο που ακολουθεί.


Διαβάστε περισσότερα για το επερχόμενο 67ο Φεστιβάλ Καννών