Buzz

O Στιβ Καρέλ μπορεί να γράφει ήδη ευχαριστήριο λόγο για το Οσκαρ του στο «Foxcatcher»

στα 10

Ενα νέο τρέιλερ για το «Foxcatcher» του Μπένετ Μίλερ ενισχύει ακριβώς αυτό που ξέραμε από τη στιγμή που είδαμε το φιλμ στο Φεστιβάλ Καννών. Πως ο Στιβ Καρέλ δεν χάνει το Οσκαρ ούτε με σφαίρες...

O Στιβ Καρέλ μπορεί να γράφει ήδη ευχαριστήριο λόγο για το Οσκαρ του στο «Foxcatcher»

Ο Στιβ Καρέλ αφήνει πίσω του κάθε κωμικό ρόλο, μεταμορφώνεται κυριολεκτικά χάνοντας βάρος, αποκτώντας με μια ψεύτικη μύτη, μα κυρίως μέσα από τον τρόπο που παίζει, μιλά, κινείται, στέκεται, αναπνέει. Δεν δίνει τίποτα λιγότερο από μια ερμηνεία που θα μείνει κλασσική και που αξίζει να κερδίσει κάθε βραβείο.

Αυτά γράφαμε όταν πρωτοείδαμε το «Foxcatcher» του Μπένετ Μίλερ («Capote», «Moneyball») στο Φεστιβάλ Καννών τον περασμένο Μάιο, πριν ακόμη το φιλμ κερδίσει το βραβείο σκηνοθεσίας και μπει οριστικά στην οσκαρική τροχιά που ξεκινάει επίσημα με την προβολή του στο Φεστιβάλ του Τορόντο σε λίγες μέρες και μοιάζει αδύνατον να μην καταλήξει με πολλές υποψηφιότητες και ένα (σχεδόν) σίγουρο Οσκαρ για τον Στιβ Καρέλ.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Foxcatcher».

Foxcatcher

Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνει και το νέο τρέιλερ της ταινίας που επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Καρέλ o οποίος υποδύεται τον Τζον ΝτιΠοντ, έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο που ζει στο Foxcatcher Farm, ένα μεγαλειώδες κτήμα στην σκιά της ηλικιωμένης μητέρας του και ο οποίος θα προτείνει στον πρωταθλητή της πάλης, Μαρκ Σουλτζ να μετακομίσει εκεί και να προπονηθεί υπό την καθοδήγησή του προκειμένου να διαπρέψει στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Foxcatcher

Αγνώριστος, υποβλητικός, σχεδόν τρομακτικός αλλά ταυτόχρονα και ευάλωτος, ο Στιβ Καρέλ δεσπόζει στην ταινία - πιστός στη γνωστή παράδοση ενός ακόμη κωμικού που χρειάζεται μια δραματική ερμηνεία για να μεγαλουργήσει και να ανανγωριστεί.

Δείτε εδώ το νέο τρέιλερ του «Foxcatcher»:

Διαβάστε ακόμη: