Buzz

Flix it στη Στέγη #2: Κάντε check in στην προβολή - έκπληξη της «Λάμψης» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ

στα 10

Η νέα 4Κ κόπια της θρυλικής «Λάμψης» με διάρκεια που φτάνει τα 144 λεπτά σε μια και μόνο προβολή έκπληξη στις 16 Ιανουαρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Flix Team
Flix it στη Στέγη #2: Κάντε check in στην προβολή - έκπληξη της «Λάμψης» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ

Μπορεί ο Στίβεν Κινγκ να έχει τις διαφωνίες του, αλλά η «Λάμψη» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ θα παραμένει πάντοτε εκτός από μια πολύ τρομακτική ταινία και μια από τις καλύτερες μεταφορές best-seller του συγγραφέα στο σινεμά, ένα εξαίσιο δείγμα ψυχολογικού τρόμου που έμελε να μείνει κλασικό - περισσότερο και από το μανιασμένο πρόσωπο του Τζακ Νίκολσον στη διάσημη σκηνή με το τσεκούρι.

Εκμηδενίζοντας την απόσταση ανάμεσα στο σωτήριο 1980 (όταν βγήκε στις ανυποψιάστες αίθουσες του κόσμου - στην Ελλάδα κυκλοφόρησε στις 22 Δεκεμβρίου του 1980) και το 2016, η ταινία που θα έφερνε τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ πιο κοντά στον τρόμο της συντηρητικής Αμερικής και ακόμη πιο βαθιά στο λαβύρινθο ενός βασανισμένου μυαλού, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά φέτος στην Αγγλία με τα 24 περισσότερα λεπτά που είχαν δει προηγουμένως μόνο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

The Shining 607

The Shining 607

Σε όλο της το μεγαλείο των 144 λεπτών και επιβεβαιώνοντας το «Demands to be seen on the big screen» που αναφέρεται στο ολοκαίνουριο τρέιλερ παρακάτω, η «Λάμψη» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ θα προβληθεί στις 16 Ιανουαρίου 2017 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, δεύτερη προβολή του προγράμματος «Flix it στη Στέγη» μετά την πρεμιέρα του «The Great Eastern» των Αρη και Λάκη Ιωνά (The Callas) στις 16 Δεκεμβρίου 2016.

Μετά την προβολή της «Λάμψης», θα είμαστε όλοι καλεσμένοι σε ένα πολύ ειδικό πάρτι. Σε ξενοδοχείο. Είστε έτοιμοι για το check in;

The Shining 607

The Shining 607

The Shining 607

The Shining 607

The Shining 607

Δείτε εδώ το καινούργιο τρέιλερ για την επανακυκλοφορία της «Λάμψης», έτσι όπως θα προβληθεί και στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στις 16 Ιανουαρίου:


Περισσότερη «Λάμψη»

The Shining 607

Η Fischer Beer, η πιο σινεφίλ μπίρα, θα είναι συνχορηγός στο «Flix it στη Στέγη», ενώ θα μας συντροφεύει απολαυστικά μετά από κάθε προβολή.