Φεστιβάλ / Βραβεία

Γνωρίζοντας το σινεμά του Μεξικό σήμερα... από το σπίτι μας!

στα 10

Δείτε 7 ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ δωρεάν από το σπίτι σας, έτσι όπως παρουσιάζονται σε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ του Μεξικό και τα προσφέρει δωρεάν το Festival Scope.

Flix Team
Γνωρίζοντας το σινεμά του Μεξικό σήμερα... από το σπίτι μας!
Σκηνή από το «I'm Leaving Now»

To Διεθνές Φεστιβάλ της Μορέλια ιδρύθηκε το 2003 στην πόλη της Μορέλια στο Μεξικό, σαν ένα ετήσιο κινηματογραφικό γεγονός που λαμβάνει χώρα τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Σκοπός του ήταν να γίνει ένα σημείο συνάντησης για την κινηματογραφική κοινότητα της χώρας, τους ανθρώπους της περιοχής αλλά και διεθνείς κινηματογραφιστές. Με έμφαση στα νέα ταλέντα, αλλά και στη δημιουργία κινήτρων και ευκαιριών πολιτιστικού ενδιαφέροντος για το κοινό, το φεστιβάλ κατάφερε να κερδίσει έδαφος ανάμεσα στις κινηματογραφικές διοργανώσεις της χώρας.

Το Festival Scope, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ της Μορέλια παρουσιάζει και φέτος 7 ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ που αναδεικνύουν τα νέα ταλέντα του μεξικανικού κινηματογράφου σε ένα πρόγραμμα που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν από το σπίτι σας μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου.

Πατώντας στον κάθε τίτλο μεταφέρεστε στην αντίστοιχη σελίδα του στο Festival Scope, με οδηγίες για το πώς θα εξασφαλίσετε τα δωρεάν εισιτήριά σας.

Vatreni 607 Vatreni: A Flame Has Been Fired

Away From Meaning 607 Away From Meaning

Δείτε ακόμη: Ανακαλύψτε το νέο καναδικό σινεμά... από το σπίτι σας