Buzz

Η νέα ταινία των Ντάνιελς έρχεται το 2026

στα 10

Και αυτό είναι η μοναδική πληροφορία που γνωρίζουμε για την ταινία.

Η νέα ταινία των Ντάνιελς έρχεται το 2026

Οι Ντάνιελς με την ταινία τους «Τα Πάντα Ολα» κατάφεραν να κερδίσουν 7 Οσκαρ, ανάμεσά τους και εκείνα για την Καλύτερη Ταινία και Σκηνοθεσία, αλλά και όλα τα πιθανά βραβεία σε αυτό αλλά και σε κάθε άλλη πιθανή μορφή του πολυσύμπαντος, μέσα στο 2023.

Και φαίνεται πως είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην επόμενη ταινία τους. To στούντιο της Universal, το οποίο πρόσφατα υπέγραψε μια αποκλειστική συνεργασία με το σκηνοθετικό δίδυμο, έβγαλε στο ημερολόγιο κυκλοφορίας του μια ατιτλοφόρητη ταινία των Ντάνιελς με ημερομηνία 12 Ιουνίου 2026. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απολύτως καμία πληροφορία για το είδος της ταινίας, την πλοκή της ή κάποια μέλη από το καστ της.

Διαβάστε ακόμα: Οι Ντάνιελς υπερασπίζονται την απόφασή τους να σκηνοθετήσουν ένα επεισόδιο του «Star Wars: The Skeleton Crew»

daniels

Η τρελή κωμωδία επιστημονικής φαντασίας του σκηνοθετικού ντουέτου «Τα Πάντα Ολα» κυκλοφόρησε από το A24 και έγινε η πρώτη ανεξάρτητη ταινία μετά την πανδημία που κερδίζει 100 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Πάντως ενδιάμεσα από αυτές τις δυο ταινίες οι Ντάνιελς ετοιμάζουν να ταξιδέψουν σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακρία, αφού έχουν σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο της σειράς «Star Wars: The Skeleton Crew» για το Disney+.