Buzz

Ετσι θα μοιάζει το «Unbroken» της Αντζελίνα Τζολί

στα 10

Με ένα τρίλεπτο - επίκαιρο λόγω των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων - preview, η Αντζελίνα Τζολί παρουσιάζει το νέο της σκηνοθετικό πόνημα με τίτλο «Unbroken». Και, μεταξύ μας, εντυπωσιάζει...

Ετσι θα μοιάζει το «Unbroken» της Αντζελίνα Τζολί

Το «Unbroken», η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία της Αντζελίνα Τζολί, στηρίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Λόρα Χίλενμπραντ (η ίδια είχε γράψει και το «Seabiscuit: An American Legend») που αφηγείται την αληθινή ιστορία του Ολυμπιονίκη και βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Λούι Ζαμπερίνι, ο οποίος πολεμώντας στον Eιρηνικό, επέζησε της πτώσης του αεροπλάνου του, έμεινε 47 μέρες σε μία σχεδία στην μέση του πουθενά και διασώθηκε από τους Ιάπωνες μόνο και μόνο για να καταλήξει αιχμάλωτος πολέμου σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

«Διάβασα το εξαιρετικό βιβλίο της Λόρα Χίλενμπραντ και συγκινήθηκα τόσο πολύ από την ηρωική ιστορία του Λούι Ζαμπερίνι, που αποφάσισα να αγωνιστώ για την ευκαιρία να την μεταφέρω στην μεγάλη οθόνη» δήλωνε η Τζολί, πριν την έναρξη των γυρισμάτων. «Ο Λούι είναι ένας πραγματικός ήρωας. Ενας άντρας με απίστευτη ανθρωπιά, πίστη και κουράγιο. Είναι μεγάλη μου τιμή να έχω την ευκαιρία να αφηγηθώ την συγκλονιστική ιστορία του...»

Δείτε μερικά αποσπάσματα από την ταινία που κυκλοφόρησαν με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι και σκεφτείται τι θα γινόταν αν η Τζολί κατάφερνε να κάνει μια καλή ταινία - τουλάχιστον καλύτερη από το «In the Land of Blood and Honey» του 2012:


Διαβάστε ακόμη: