Buzz

Ο τρόμος είναι ασπρόμαυρος στο πανέμορφο τρέιλερ του «November»

στα 10

Μάγισσες, λυκάνθρωποι και ανατολικοευρωπαϊκό φολκλόρ σε ένα φιλμ από την Εσθονία που μας προϊδεάζει για μια από τις πιο εντυπωσιακές ασπρόμαυρες ταινίες που είδαμε τελευταία.

Ο τρόμος είναι ασπρόμαυρος στο πανέμορφο τρέιλερ του «November»

Βασισμένο στο μεγαλύτερο best seller όλων των εποχών στην Εσθονία, το «November» μας μεταφέρει στην Εσθονία του 19ου αιώνα, με μια ιστορία σουρεαλιστικού τρόμου, σκοτεινού ρομαντισμού και εκθαμβωτικής γοτθικής εικονογραφίας, εμπνευσμένη από τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ, την πλούσια φολκλορική παράδοση της ανατολικής Ευρώπης και την προαιώνια σύγκρουση μεταξύ χριστιανισμού και παγανισμού.

Μια νεαρή χωριατοπούλα είναι παράφορα ερωτευμένη με ένα αγόρι από το χωριό της, που με τη σειρά του έχει σαγηνευτεί από μια νεαρή Γερμανίδα βαρόνη η οποία μοιάζει να κατέχει όλα όσα εκείνος ποθεί. Η προσπάθειά της να κερδίσει την αγάπη του θα αποδειχθεί εξαιρετικά περίπλοκη σε αυτό το σκοτεινό, άγονο τοπίο που μαστίζεται ακόμα από πνεύματα, μάγισσες, ληστές, επιδημίες, λυκάνθρωπους, ακόμα και τον ίδιο τον διάβολο.

Διαβάστε ακόμη: «Hereditary»: Πρώτο ανατριχιαστικό τρέιλερ για την ταινία τρόμου που έκανε το Σάντανς να παραληρεί

November 607

November 607

November 607

November 607

November 607

November 607

Εξαίσια φωτογραφημένο σε άσπρο και μαύρο, το φιλμ του Ράινερ Σάρνετ έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα, όπου απέσπασε αναμενόμενα το βραβείο καλύτερης φωτογραφίας στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα.

Δείτε παρακάτω το ατμοσφαιρικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε με αφορμή την επικείμενη έξοδο της ταινίας στις αμερικανικές αίθουσες και θα καταλάβετε εύκολα το γιατί.


Διαβάστε ακόμη

November poster 607

November poster 607

Tags: November